View Single Post
Vechi 19.02.2010, 17:19:33
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Daca imi permiteti sa intervin si eu, pot sa va spun ca l-am pierdut pe tatal meu la varsta de 15 ani ,a decedat la Adormirea Maicii Domnului .Totul a inceput cu niste dureri acute de cap parca din senin,si apoi un calvar de 2 saptamani internat in spital la Cluj ,si apoi deznodamantul...tocmai cand plecam cu cativa memebri ai familiei la el ,caci eu nu-l vazusem de cand a plecat,pe drum suna telefonul si toti il priveam cu teama apoi il deschidem si doctorul ne anunta ca tatal meu a decedat in noaptea aceea...De atunci pot sa spun ca viata mea s-a schimbat fundamental,un timp eram socat de cand am auzit acel telefon care anunta moartea tatalui meu.La putin timp dupa aceea mama mea a adus acasa TREI CARTI de la cineva acestea erau:,,Ne vb Parintele Cleopa vol X'', ,,Parintele Porfirie"'si ,,Urmarea lui Hristos''(fenomenala carte,de o profunzime uimitoare),ei odata ce am citit aceste carti s-a aprins in mine o mare dragoste pt Hristos,prima data dupa preotie si acum mai la urma dupa monahism.