Citat:
În prealabil postat de carmenserghi
Am dus o viata destul de departe de Biserica si Dumnezeu. Acum sunt plecata din tara (cu familia mea)si diversele probleme care le am avut m au facut sa mi aduc aminte de Dumnezeu.Am inceput sa postesc dar nu am o biserica unde sa merg (aici fiind doar biserici catolice) .Are oare valoare postul meu?
|
Faptul ca v-ati adus aminte de Dumnezeu este cel mai bun semn ca problemele d-stra se vor rezolva,postul va va ajuta cu siguranta, rugaciunea catre un sfant sau Dumnezeu, spusa impreuna cu postul face minuni, imi permit sa va sfatuiesc sa va rugati in cazul d-stra catre preasfnta fecioara Maria,care este si mama si maica, si va aduce ajutor grabnic daca va rugati din tot sufletul ! si lasati lacrimile sa curga, in timpul rugaciunii spuneti toate pacatele de care va amintiti si va caiti cu parere de rau fara a omite nici unul si rugativa ca acestea sa va fie iertate si sa va rezolve problemele pe care le aveti si le spuneti la rugaciune ,rugativa ca si cum a ti fi in fata Mamei Maria care la nascut pe mantuitorul nostru Isus Cristos si a maicutei care se roaga pentru dumneavoastra inainte lui Dumnezeu tatal ,fiul Isus Cristos, duhul Sfant Dumnezeu adica Sfanta Treime,care este in prezeta dumneavoastra in timpul rugaciunii, deoarece bocetul dumneavoastra va fi ascultat prin puterea care a fost pusa in dumneavoastra la sfantul botez in Sfanta Biserica Ortodoxa,pe care sa nu-l negati pt. o alta biserica, de aceea cred ca este bine sa mergeti la cea mai apropiata biserica chiar daca este catolica sa stati la slujba sa va faceti cruce ca cestin ortodoxa si sa luati corpul Domnului Isus Cristos adica painea sfantita la slujba chiar daca este ca o napolitana rotunda ca prin ea mancati duh Sfant si veti simti cum incet incet va va ajuta deoarece preotii sant sfantiti cu duh Sfant si Bisericile care au lucrarea duhului sfant , la fel, trimiteti un pomelnic sau acatist in tara la duhovnicul unei manastiri si ceretii sfaturi la problemele ce le aveti iar daca nu aveti suficienti bani ceretii in numele Domnului Isus Cristos, deci cu toata credinta mergeti inainte cu Dumnezeu.