View Single Post
Vechi 19.02.2010, 18:15:32
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Ce fac pucioșii ca să spele rușinea necunoașterii Scripturilor? La exact o lună emit altă misivă “din cer”, care corectează eroarea din misiva precedentă, subliniind (ca să fie clar pentru toată lumea) că între cele două evenimente la care se făcuse referire (Tăierea împrejur și Întâmpinarea Domnului) este o distincție clară, de care ei ar fi perfect conștienți (dar de ce n-au fost conștienți și în mesajul lansat cu o lună în urmă? Trebuia neapărat ca cineva să-i critice în public, atrăgându-le atenția că sunt pe alături cu interpretarea Bibliei?):

„O, cât de supus M-am arătat acum două mii de ani, Dumnezeu din Dumnezeu fiind Eu! Iată, au trecut patruzeci de zile de la praznicul nașterii Mele din mamă Fecioară și am ajuns acum la praznicul întâmpinării Mele de către bătrânul Simeon în templul din Ierusalim, când M-au dus părinții Mei să Mă închine Domnului, după cum era datina în Israel. Ne-am supus unul altuia, Eu lui Simeon, și el Mie, căci așa lucrează cei ce au Duhul Domnului călăuzitor lor, și a văzut Simeon făgăduința Duhului Sfânt împlinită pe pământ, pe Mesia Mântuitorul, lumină neamurilor și mărire pentru poporul cel credincios. Amin.”( Citat din “Cuvântul de la Pucioasa” din 14-02-2010) .

Vsovivi ori nu vede, ori se face că nu vede, că cele două texte (primul - eronat, al doilea - corectiv) nu sunt emise în aceeași zi, ca să se completeze sau să se clarifice unul pe altul, ci sunt datate diferit: 14-01-2010 și 14-02-2010.
Și iată ca la final să facă ele nici mai mult nici mai puțin afirmația că textul din 14-02-2010 corectează textul din 14-01-2010 dăruit prin Cuvântul lui Dumnezeu, zicând că pucioșii s-ar fi corectat, așa cum m-am corectat eu. Păi eu m-am corectat căci eu crezusem minciuna lingvistelor că pucioșii ar susține... dar pucioșii nu au ce corecta căci ei au postat așa cum a grăit CLD, iar cum textele sunt ambele valabile, reiese că Bătrânul Simeon era plin de Duhul proorociei din moment ce după 40 de zile plinise proorocia care i se dăduse lui de la Duhul mai înainte iar apoi de ziua tăierii împrejur a zis văd: ''Cu ochii mei văd mântuirea Ta,... ''.

Deci nu e nimic eronat ca să trebuiască a fi corectat la sugestia celor două lingviste, nimic, ci e de autocorectat mintea strâmba, în care până și lucrul drept se strâmbă așa cum spunea Trâmbița nr.3.

Și de ce ar fi trebuit textele să fi fost emise în aceiași zi? Păi ele se referă la două zile diferite despărțite de 40 de zile... iar cel care nu a văzut nu am fost eu ci ați fost voi mințindu-mă și pe mine că pucioșii ar susține prostiile pe care le pricepeți voi din texte dar iată că eu m-am corectat de minciuna debitată de voi mai repede ca voi, înaintea voastră, iar voi acuma ați dat-o, ca deobicei, la-ntors aruncând pisikaa în curtea mea și scoțînd zvonul că tot eu sunt acela care n-am văzut, ca deobicei trecându-mă mereu la ''nu e prima oară'' adică făcându-mă recidivist; păi eu n-am fost atent la ce susțineați deoarece chiar putea fi posibil ca ziua să fi fost una singură, să fi fost aceleași zi pe motviul că preacurata pururea fecioară Maria nu avea ce curățiri să aștepte dar iată că din smerenie totuși au mers la templu abea după 40 de zile, păzind rânduiala dată, ca pe o lege; deci cine trebuia să se curățească în perioada aia de ''lepră și orbire''? de necredință adică?!........ și așa v-am crezut erezia pe care ați debitat-o, cum că pucioșii ar susține... poi nu voi ați citit și m-ați mințit și apoi singur m-am păcălit căci nu vedeam motivul respectării celor 40 de zile? dar iată ce un motiv temeinic exista... Care? (dar nu-mi veniți apoi ca sectanții zicând și voi ca argument al ținerii celor 40 de zile, că chiar ar fi avut de ce anume să se curățească, fiindcă era fiul lui Iosif!!! adică un simplu om, că atunci am să vă spun clar că sunteți lingvistele lui antichrist!, și acum v-o spun că doar se pare că v-ați făcut avocatele lui, a lui jegoană după vînt și ai lui)

Dar cum am citit apoi din Biblie să mă conving, și mi se părea că nu se specifică numărul zilelor ci doar zilele curățirii, și am zis că din moment ce preasfânta Maria nu avea cum a se curății mai tare fiind ea însăși preacurățenia personificată, se putea ca să se fi plinit în aceiași zi proorocia... lucru pe care iată că și Domnul am impresia că tocmai acest lucru vrea să-l scoată tainic în evidență și astfel eu cred că cele 40 de zile de curățire ale preasfintei nu există pe fond pentru ea ci doar ca respectare a rînduielilor lăsate prin Moise, căci legea e pentru toți aceiași... și cu ocazia celor 40 de zile altcineva s-a curățit, în tot timpul acesta: necredincioșii, Israelul cel vechi... Simeon și cuvioasa Ana, cei ce au așteptat cu dor ziua venirii lui Mesia, nașterea, tăierea împrejur, ziua de închinare a pruncului Iisus la Templul din Ierusalim înaintea Domnului, căci fusese dăruit și închinat, ca prim născut, Domnului.

Last edited by vsovivi; 19.02.2010 at 19:39:21.