Citat:
În prealabil postat de Mariusica
In primul rand moastele nu arata chiar asa de nestricacioase. Atunci cand se schima hainele moastelor, acestea se ung cu mir. Iata de unde vine mirosul frumos. Pe urma sunt miile de corpuri neputrezite ce nu apartin sfintilor. Unele se gasesc in stare mai buna decat moastele la care ne inchinam. Si aici nu ma refer la mumiile egiptene.
|
Cat timp nu ai simtit harul lui D-zeu care izvoraste din Sf. moaste, si cat timp nu ai inaltat rugaciuni inaintea acestora cu un scop bine intemeiat, ...etc..tot ceea ce vei spune pentru tine sunt adevarate..
Eu unul am vazut, am simtit si m-am rugat...rezultatul a fost ca m-am simtit foarte multumit de ceea ce am dobandit in viata mea.
Corpurile neputrezite de care vb tu eu nu am negat ca n-ar exista...dar stai linistit ca BO nu le ung una doua cu miruri si le afiseaza in public, pt ca orice NEADEVAR VA IESI ODATA SI ODATA LA LUMINA.
D-zeu nu este Tatal minciunii si a inselaciunii, iar daca cineva va indrazni sa-si bata joc de lucrurile sfinte, isi va bate D-zeu joc de el.
Ps. daca esti desteapt(a) fa-mi o explicatie mai plauzibila cu privire la "sfintele moaste", adica la trupurile neputrezite...cum s-au conservat? da-mi exemple...unde se gasesc astfel de trupuri...?
Sa nu vii cu exemplu ala de anu trecut de la OTV cu mosul ala conservat ...