Subiect: ajutor :(
View Single Post
Vechi 19.02.2010, 22:37:03
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Parerea mea este "Sa-i dai Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce-i a lui Dumnezeu"

Observi cum iti cere Dumnezeu?
Sa fii la scoala precum iti CERE SCOALA, asta este incercarea ta in fata careia te-a pus Dumnezeu.

Filozofii prostesti o sa intilnesti si mai tirziu si chiar si aici pe forum. Poate mai tirziu vei lucra cu oameni care emit tot felul de teorii poate chiar si sotul tau. Ce-ai sa faci atunci? Vei lasa serviciul si familia numai pentru ca "muzicuta" lor nu este pe placul tau?
Hristos te vrea rabdatoare! SI prin scoala laica te intaresti si te imbunatatesti!
Cand are omul dreptate, are dreptate! Andreicozia, la acest topic ai raspuns cum se cade si ai argumente bune si in a doua postare!

De-ai sti tu, Filofteea, cata filosofie pagana, ce-i drept, utilizata in scop crestin, poti regasi in scrierile sfintilor Parinti... cat Platon si cat Aristotel! si ce bagaj de cunostinte din lumea pagana aveau! Sa culegem, asadar, si noi, ca albinele.... Si mie imi placeau orele de filosofie din liceu, mi-e dor de ele... ce-i drept, profa mea e crestina si foarte pasionata de ceea ce face si ne transmitea si noua pasiunea sa. Plus ca nu toti filosofii sunt atei... Zi mersi ca nu va sa le cititi operele integrale! Si da, Voltaire e cumplit pentru un crestin! Cunosc pe cineva care s-a smintit foarte tare din cauza scrierilor sale, dar, din cate stiu eu, voi nu il studiati. Nu chiuli, ca e pacat! Ia ce e bun din toti, fii rabdatoare si discerne intre folositor si vatamator! Incearca sa vorbesti si cu parintele tau, ca sa nu te mai chinui atat. Mult succes la scoala si rabdare in ispite!