View Single Post
Vechi 20.02.2010, 16:12:14
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Vsovi spunea:

poi să fiți sănătoși... că nu mă supăr că nu mai încăpeți de fumurile mele... de înfocările mele ori de puciul pe care încerc mereu să-l sădesc în sufletul vostru... puci de la Pucioasa și nu de la grevă ori răscoală absurdă pentru plăceri aristocrate pline de bucuria și dulceața păcatelor... firește că doar nu vreau să ajungeți scule sculate, unelte ademenitoare ale celui viclean, necredincios, rău, ascuns și plin de ispite că orice face e o ispispită ca să te facă și pe tine pisikăă, defapt un șoarece pentru motanul încălțat, pentru motanul Dănilă perpeleac

uite mă aplaud singur pentru textul produs
deci nu vi s-a părut, chiar sunt plin de fumuri...

Comentariu:

Lauda de sine... nu miroase a bine. Miroase a pute, miroase a fum și pucioasă. Lasă fumurile pucioase, pucistule Vsovi, lasă apetitul morbid pentru scule sculate, chiar dacă ție-ți lasă gura apă, (sau gura plină - plăcere aristocrată, de!), și lasă-te și de sportul ăsta de a face din rahat, bici și din pisikăă, șoarece. Și numai așa o să încăpem și noi pe lângă tine: dacă renunți la fumuri pucioase și la ambițiile personale de a te face avocatul diavolului.
O singură concesie: n-ai decât să te aplauzi singur pentru sutele de texte produse pe acest Forum, dar îți recomand să folosești pentru asta nu două palme, ci o palmă și un obraz.