Ma iarta,ca-ti scriu ;am citit necazul tau;stiu ca-ti este greu;eu,am mincat 17 ani batai,nu gluma; am reactionatintr-un final nu prea ortodox; dar atunci,nu-l gasisem pe Dumenzue;Draga mea,nu renunta,nu face pe plac lui satana; te-as intreba,ai facut vreudata sfintire acolo,unde stai,la socri?ai facut macar de 2 ori pe an aghiazma mica in casa?;Nu uita,ce spune la sf.carte; satana v-a fi lepadat pe pamint si timp de 42 luni,i se v-a ingadui sa-l batjocoreasca pe dumenzeu,luindu-se de oameni;NU RENUNTA; nu face pe plac lui sanata; da pomelnice la manastri; mergi la un duhovnic,spune-i si inecarca sa-l duci si pe sotul tau; daca nu vrea,nu te supara; nu el este cel vinovat; satana a gasit un "loc caldut'in el si-l conduce; NUMAI TU poti sa faci lucrurile sa mearga bine; acum,in postul mare,da un pomelnic pentru casa ta,pentru sotul tau,sa-l ajute sa vada realitatea;
de und esti?;scrii aici daca vrei sa mai vorbim;--getasart@yahoo.com ---Stiu cum este viata in aceste situati;TE ROG,nu renunta; nu ceda in fata lui satana; roaga-te mereu;si cind faci treaba si cind maninci,gindul sa-ti fie la Maica Domnului; pe mine,m-a ajuta mereu; astept un semn de la tine;
Doamne ajuta!
Geta
|