View Single Post
Vechi 21.02.2010, 13:23:09
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anonimaf Vezi mesajul
sunt casatorita civil de 1 an de zile, asta dupa ce am avut o relatie cu sotul meu de aproape 10 ani, de cand eram pe bancile liceului..am crezut ca putem muta muntii impreuna.
Daca casatoria s-a facut numai civil, atunci cata-ti de treaba. Casatoria civila e numai pe hartie, din alte puncte de vedere nu-i nici cat o ceapa degerata, valoreaza ceva mai mult decat o logdna. Acuma daca 10 ani de zile ati stat impreuna fara a va casatori religios, ci doar civil, era de asteptat sa-si bage un pic coada si spurcatul, mai ales daca ati crezut ca puteti muta muntii numai voi doi lasandu-L la o parte pe Dumnezeu.

Sincer nu inteleg ce te mira, era de asteptat sa se intample asa. Daca nunta nu s-a facut si in Biserica inseamna caci casatoria voastra nu este binecuvantata de Dumnezeu si daca continuati astfel probabil ca au sa vina pt voi si vremuri mult mai grele. Cat despre rusinea pe care o simti pt parintii tai ce sa-ti spun, poate tocmai la ei este solutia dar trebuie un pic sa-ti calci pe orgolii. Parintii baiatului chiar daca il mai dojenesc pt greseli intotdeauna au sa-i tina partea, du-te si vorbeste cu parintii tai. De obicei raspunsul este tocmai la cei cu care ti-e rusine sa vorbesti.
Reply With Quote