Si eu am o matusa care merge acolo regulat,care inainte de a merge a avut probleme mari de natura demonica,adica a avut vraji asupra ei,si dupe ce a mers acolo si-a mai ,,revenit''.Uimit de ,,exorcizarile''ce sse faceau acolo ardeam de nerabdare sa merg si eu sa vad acest fenomen,asa ca ca am mers si eu cu ea intr-o vineri totusi nu s-au facut moliftele atunci insa nu au lipsit manifestarile demonice.Vreau sa va spun ca de cand am intrat in mica biserica nu m-am simtit in largul meu,n-am simtit harul acela dumnezeisc pe care ar trebui sa-l simti de la un exorcist si un inaintevazator cum se zice de parintele Cristian,cand am mers la miruit imi zice,,Ti-a fost rau?'',zic ,,Putin"',caci v-am spus ca nu ma simteam in largul meu,zice,,Sa mai vi,te rog'', ,,Bine''.Dar nu am mai mers,iar acum gasindu-mi un duhovnic calugar mi-a spus ca nu este ,,lucru curat'' ce se face acolo,caci ceace ce face diavolul poate sa dezlege si el,chiar si in biserica.Dar Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc,insa suntem liberi sa aparam dreapta credinta cand vedem ca sunt abateri de ea,mai ale ale unui slujitor al altarului,dar deja aici ierarhul locului ar trebui sa intervina.