Am mai citit eu pe undeva pe-aici,ca pamantul este stapanit si condus de satana,"se stie"...Poi daca este asa,atunci Dumnezeu ce rol mai are pe pamant,sau cum se mai evidentiaza Intelepciunea sa printre pamanteni???Sau de ce se mai ostenesc crestinii???
Numai aberatii!!Observ ca,din prea multa smerenie sau credinta,cum vreti voi sa-i spuneti,ca numai mintea celor care debiteaza asemenea lucruri stie,ati picat in extrema cealalta,astfel incat i-L renegati pe Dumnezeu,cu nestiinta,prin "Slavirea" si situarea satanei pe un podium atat de privilegiat care este societatea umana.Ce-nseamna asta,nu vedeti ca mai mult se vorbeste de satana decat de Dumnezeu,de ce-i conferiti atata sens si-atata intaietate prin interminabilele teorii aduse pacatului.S-a ajuns sa se considere pacat si simplele reactii firesti care sunt zambetul sau voia buna,nu vedeti cata marinimie i se confera existentei satanei pe pamant,prin implicarea lui in tot???Si-atunci unde mai este Dumnezeu?Ce sa fac sa nu ma deznadajduiesc de-atata asuprire pamanteana din partea celui necurat?Caci nu poate sa mai izbuteasca un suflet in atata bezna exprimata printre oameni...crestini.
Oameni buni,lasati-l pe satana si bucurati-va de atatea lucruri prin care se identifica Dumnezeu in jurul nostru,adica in tot,chiar si-n neputinta si greseala noastra ,fireasca de altfel,prin care Dumnezeu cu intelepciune stie ce-a vrut sa realizeze in noi.Traiti ca niste oameni printre oameni,si nu mai aduceti spiritul negurei eterne si-a decaderii prin atatea si-atatea teorii consacrate,de fapt celui rau.Lasa ca Dumnezeu nu judeca chiar atat de aspru precum o face teoriile multor dintre crestini,si El nu este atat de neindurator precum este exprimat in legi si defaimari "spirituale".
Am mai spus eu,desclestati-va sufletele de-atatea prejudecati si atatea sminteli si o sa vedeti ca va veti simti mai liberi si mai usurati in comuniunea proprie cu Dumnezeu.
|