Citat:
În prealabil postat de Don_Juan
Nu e vorba de zgarcenie. E vorba ca inca mai sunt oameni necajiti care nu-si permit toate serviciile bisericesti.
|
Serios? Cati din astia ai cunoscut tu personal??
Citat:
Pai admiti cheltuirea a milioane de lei pe alte lucruri deci la tine nici nu se pune problema sa nu ai bani de biserica.
|
La cati bani mi s-au cerut mie de la biserica, cred ca si ala care statea in fata ei cu mana intinsa isi permitea sa plateasca.
Si da-mi voie sa ma indoiesc ca tu insuti ai facut gaura mare in portofel cu cati bani ai dat la biserica.
Cine citeste indignarile tale pentru ce bani ai fost "obligat" sa-i dai, il pufnesti rasul.
Sa te duci la adventisti sau la unii baptisti sa vezi cum trebuie sa scoti 10% din venituri (sa nu-ti mearga prost!!) sau chiar 20% (ca sa-ti mearga bine!!) ba chiar inca din venitul brut.
Atunci da, o sa ai de ce plange.
Citat:
Si nu inteleg ce nume ai fi vrut sa imi pun. Daca e site crestin ortodox democratia dispare automat?
|
Nici vorba, daca numele asta te caracterizeaza, chiar asa, ce altceva ai fi putut sa-ti pui? Ar fi fost curata ipocrize sa fii Don Juan si sa-ti pui St. Miguel.