View Single Post
Vechi 21.02.2010, 16:16:38
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Am lăsat eu vreodată impresia că aș contesta-o? Doar că nu am adus-o în discuție, ai făcut-o tu cât 10 adventiști la un loc
Nu stiu ce impresie lasi tu, sau ce impresie iti doresti sa lasi, mai mult...dar un lucru e cert, o denominatiune care in parte isi contesta fondatorul, si ai carei adepti au realizat, analizat anumite lucruri, in timp ce altii...prefera sa il vada tot asa inainte...drept infailibil, e cat se poate de ciudata!

Eu una nu pot intelege cum e posibil sa se faca paralele intre profetii VT, si cu modul in care s-a scris Biblia...astfel reiesind ca White nu ar fi gresit nicaieri, si ca toate cele spuse de ea sunt 100% credibile?

Dar faza asta scrisa pe un site adventist, cum ca se perindara 3 grupuri de femei prin fata lui White, intr-o parada a modei...ca ea sa se decida ce lungime de fusta ar prefera..Doamneeee, astea sunt batai de joc...socante, nu asa...e de rasul lumii, cu asta se poate ocupa Dumnezeu!

Chiar sa spui ca orice prostie o faci, e de la Dumnezeu...si prostimea sa si creada?
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Nu mă supăr, să zicem că ai uitat să dai sursa... să zicem doar...
Prezintă-mi un exemplu de Quote în care m-am apucat să modific. Dă-mi ocazia să mă pocăiesc
Nu sa zicem, chiar am uitat...si nu mi-a aparut vreun inger sa fi avut viziuni...da? Pur si simplu asta o spun eu de la mine, deci incearca sa ma crezi!

Ai spus ca White nu a facut preziceri legate de a 2 a venire a lui Hristos, ei bine ti-am aratat ca a tot facut, ba ca in ~ 20 de ani ar avea loc; ai zis ca nici la luni nu facea referire...ei bine, a tot facut preziceri, afirmand ca unii oameni de atunci din 1860 ( oricum cei din secolul trecut) vor prinde a 2 a venire a lui Hristos , ca ei prind ultimele zile, a zis ca a vazut si data si ziua, dar ca le-a uitat, numai ca s-a ferit sa spuna exact, ca sa nu mai trebuiasca sa dezminta si sa faca exact aceeasi greseala ca a lui Miller...cam asta e ideea de baza a denominatiunii tale!
Reply With Quote