View Single Post
Vechi 21.02.2010, 16:22:36
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bilibox_ Vezi mesajul
De ce nu intretine Dumnezeu curentul lumina si caldura in biserici ?
Exact si Biserica are cheltuielile sale.

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Am uitat de treaba asta. Inca un lucru care imi sustine argumentele. Pai complet e : “Dati Cezarului ce este al Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu”. Sa inteleg ca plata care o dam preotului este de fapt un dar pentru Cezar? Deci preotul e Cezarul? Pentru ca banii nu cred nici in ruptul capului ca sunt ai lui Dumnezeu.
Si daca este asa, uitati si lucrul care ne interzice sa facem lucrul asta:
"Și au început să-L pârască, zicând: Pe Acesta L-am găsit răzvrătind neamul nostru și împiedicând să dăm dajdie Cezarului și zicând că El este Hristos rege." (Luca 23,2)

Luca 23,2 este o marturie mincinoasa.Hristos a platit dajdie si a dat darile cele ce se cuveneau.Asta inseamna si dati cezarului cele ce sunt ale cezarului.Nicidecum ce au zis aceia ci sa ne indeplinim datoria si fata de cele lumesti.Adica sa ne supunem atat legilor si necesitatilor dumnezeiesti, cat si legilor si necesitatilor omenesti.Nu doar celor dumnezeiesti ci si celor lumesti dand fiecaruia ce i se cuvine: cele lumesti lumii si cele dumnezeiesti lui Dumnezeu.Apostolii au invatat supunerea atat fata de legile dumnezeiesti cat si de legile lumesti.La fel si Hristos.

Last edited by Danut7; 21.02.2010 at 16:24:57.
Reply With Quote