Citat:
În prealabil postat de Don_Juan
Apostolul Pavel ne indeamna sa ajutam necajitii. Si vorba "Daruieste si iti voi darui!" cred ca e valabila tot pentru necajiti. Nu am nimic cu ajutorarea necajitilor. Si pana la urma nu am nimic nici cu ajutorarea bisericii atat timp cat se face din initiativa mea. Dar sa-mi impuna preotii un anumit pret pentru un anumit serviciu mi se pare absolut inadmisibil. Unii au si lista de preturi ce corespund fiecarui serviciu bisericesc in parte.
Uitati si o inregistrare:
http://www.realitatea.net/dau-sutana...sa_660787.html
|
Recunosc ca imi e lene acum,am si touchpad nu mouse,dar iti gasesc 10 pasaje in care apostolul Pavel indeamna la ajutorarea bisericilor mai sarace,de catre cele mai avute.
Si exact de bunavoie trebuie facuta aceasta ajutorare,si nu din obligatie.
Si noua ne zice destul de des la biserica sa donam bani .Cand vreau dau,cand nu,nu .Dau ca asa simt.Cine ma controleaza???? Deci tot de ce simti tu depinde,asa ca nu inteleg pe cine ai putea acuza.
Cat priveste listele cu tarife,hai da-mi voie sa iti zic ca nici mie nu imi suna bine.
Mai mult,nu imi place ca pangarele unde se vand lumanari si altele,sunt tot in corpul bisericii,si toata slujba se aud bani zornaind.
Bun,si?Ce vom face de aici incolo?Refuzam restul credintei doar pentru atat? Doar pentru ca preotii ar fi avari (sa zic si eu ca tine,desi eu cred ca au nevoi ca oricare dintre noi) ,refuzam noi comuniunea cu Dumnezeu? Oare nu Hristos a daramat mesele vanzatorilor de animale din Templu?Nu a fost El cel mai mare revolutionar ?
Asa ca sa ramanem in Dumnezeu si sa nu vedem padurea din cauza uscaturilor