View Single Post
Vechi 21.02.2010, 17:10:39
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexaelf Vezi mesajul
Esti sigur/a ca nu-ti vei parasi actuala credinta pentru o alta religie care promite mai multe?
S-a spus de nenumărate ori (de către toți neoprotestanții) că nu religia mântuiește, nu religia promite viața veșnică, chiar dacă unele biserici pot să promită marea cu sarea. Doar legătura cu Mântuitorul nostru ne poate conferi mântuirea și aceasta doar prin har, prin credință - faptele fiind un reyultat firesc al alegerii credinței. Când veți înțelege oare aceste lucruri?- Și nu mă refer neapărat la o înțelegere pusă de voi în practică, ci la o convingere a faptului că noi asta credem.

Citat:
Ai spus ca ai gasit rezolvare la problemele din viata de zi cu zi!dar cum e mai bine: a duce o viata cu greutati ori una lipsita de griji?
Când am spus asta? Oare când am putut spune o asemenea prostie că viața de creștin mă scutește de încercări, necazuri și suferințe? Da, Dumnezeu ne dă putere să le depășim, însă nu să le evităm (decât pe cele aduse în viață de propria noastră administrare greșită a vieții)!

Citat:
Pentru ca esti aici si vorbesti cu noi, e un mod de a pastra legatura cu originea (chiar daca nu esti de acord cu aceasta afirmatie), altfel erai misionar prin oras sau poate ca esti adventist practicant doar in viata personala, in casa ta...la fel ca un copil care isi pierde mama si primeste alta (vitegra),n-o va iubi nicicand mai mult ca pe prima!
Dialogul acesta virtual este doar o mică parte a experienței mele creștine, nu poți trage concluzii atâta vreme cât nu mă cunoști. Și chiar de m-ai cunoaște, Dumnezeu singur cunoaște inima, intențiile și motivațiile ei.
Reply With Quote