View Single Post
Vechi 21.02.2010, 21:46:05
dan. h. dan. h. is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anonimaf Vezi mesajul
buna ziua, nu stiu exact ce caut pe acest forum..poate doar sa-mi citeasca cineva gandurile fiindca nu am cu cine sa vorbesc despre problema mea,nu exista nimeni care sa ma asculte.... intotdeauna am crezut ca Dumnezeu ma iubeste si imi ofera mai mult decat merit..acum am ajuns sa nu mai cred asta.
sunt casatorita civil de 1 an de zile, asta dupa ce am avut o relatie cu sotul meu de aproape 10 ani, de cand eram pe bancile liceului..am crezut ca putem muta muntii impreuna.

.....................................
pe Dumnezeu il simt departe...si nu pot sa ma abtin sa nu ma razvratesc, sa nu-L intreb de ce?

ma gandesc sa divortez...dar nu pot, il iubesc totusi...
dar nu mai am puterea sa o iau de la capat, si ma intreb daca mai are rost...
buna
Cautam ceva pe net si din intamplare am dat de site-ul asta.Am crezut ca la generalitati voi gasi un raspuns la nedumerirea mea (care cred ca pentru multi e un lucru banal), dar am descoperit ca la sectiunea 'Generalitati' apar si lucruri (situatii)mai complicate.

Da-mi voie sa postez si eu umila mea parere...
In cei 10 ani , tu si sotul ati trecut prin momente de fericire(mai mari sau mai mici) , cat si prin momente dificile(mai mult sau mai putin).IMPREUNA.Intot acest timp, Dumnezeu n-a fost nici departe , nici aproape.A fost in voi.
Spui ca erati fericiti si ca aveati CREDINTA (cel putin tu) ca puteati muta muntii impreuna. Erau munti ...de fericire (bucurii, iubire etc.) aia la care te refereai?!...sau credeai /credeati ca puteti da o rezolvare IMPREUNA la problemele ce or sa apara? Si singurii care o pot face sunteti tot VOI. Aveti un munte de probleme care trebuie sa-l mutati departe de voi. AMANDOI, nu de unul/a singur/a.
Ganditi-va cum s-a ajuns aici. Ce-l determina sa continue(dat fiind recidiva)? De ce petrece mai mult timp cu un aparat decat cu tine? Prin plata datoriei care a avut-o ...s-a platit datoria, dar nu s-a eliminat CAUZA.V-ati reluat viata obisnuita, fara sa dati (nici el nici tu) o importanta prea mare la ceea ce a determinat situatia in care ati ajuns.Fiti cinstiti cu sentimentele voastre si nu amestecati banii cand vorbiti de ele.Daca banii ar fi fost cheltuiti cu o amanta ce-ai fi simtit?Sau daca ar fi fost la mijloc doar amanta?Inainte de a observa transformarea celuilalt, aruncati o privire spre propria persoana.Viata te transforma fara sa-ti dai seama.
Tu te gandesti sa va despartiti, dar il iubesti...ai vrea sa continui , dar nu stii daca mai are rost...Dar el? Care e atitudinea lui? Ce isi doreste? Voi doi discutati pe tema asta(discutat , nu certuri, tipete etc.)? va mai spuneti unul altuia ce simtiti ?
Parte din banii pierduti, au fost facuti la jocuri de noroc? Nu.Fa-l sa inteleaga ca cel mai mare noroc din viata lui ai fost si esti tu. Arata-i asta si lui si tie. Se spune ca un om puternic e un om care poate suporta multe lovituri, nu un om care loveste mai mult.
Se mai spune ca o persoana inteligenta rezolva problemele....un geniu le evita.Sper sa gasiti impreuna resursele necesare sa va rezolvati problemele si pe viitor sa le evitati.

P.S. : In ce priveste banii pierduti...pot fi multi sau putini...ar putea fi mai usor sa-i faceti inapoi in doi. Incercati sa gasiti de lucru prin strainatate (stiu ca e greu dar nu-i imposibil) pe cat posibil amandoi...
Reply With Quote