View Single Post
Vechi 22.02.2010, 10:46:27
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ghedeon Vezi mesajul
Nu prea intelegi nimic din ce am zis si mai mult, de unde ai scos-o ca sunt ni Danemarca? Iar la Pavel era vb de Apostolul Pavel :).
Nu judec oamenii urat, eu doar observ ce e in jurul meu(lucru, vecini etc). Nu poti nega realitatea care e in jurul meu.
SI am fost in BO ,ti-am zis, si nu erau nici pe departe pline, sa zicem pe la jumate(aprox). pline sunt doar de Paste, in noaptea de inviere.
In conditiile in care in Romania in ultimii 20 de ani s-au facut 10 mil de avorturi(jumate din pop romaniei) spune destul de multe despre trairea crestina a multor romani...(asta ca un simplu exp)

Tu auzi ce prostii zici? tu practic justifici furtul. Lacrimile lui au valoare atata timp cat nu mai fura. dar ma indoiesc ca cei care fura plang in hohote dupa ce au furat, sa fim seriosi(priveste numai la conducatorii nostri care de 20 de ani tot fura)

mai tu nu intelegi romaneste, la ce denominatiune chem si pe cine? ai o obsesie serios, vezi numa denominatiuni, prozelitism insa tu consideri pacatul ca ceva obisnuit si asta ar trebui sa iti dea de gandit...Daca iti zice cineva de pacat sau credinta inseamna ca e prozelit si are ganduri ascunse.
Tu stii ce inseamna pacatul? Cred ca nu, ca prea il iei usor.
in legatura cu avorturile, vrei sa spui ca numai ortodocsi le savarsesc? esti tu chiar asa de sigur ca protestantii nu fac.
apropo zicea unul dintre adventistii de pe forum ca tarile neoprotestante o duc bine. ei bine, daca s-ar uita la capii guvernului, ar obserba ca sunt numai adventisti, baptisti etc. daca neoprotestantii sunt asa morali, de ce acesti conducatori care fac parte din randurile neoprotestantilor aproba tot ce li se impune din afara in legatura cu homosexualitatea, avorturile etc? unde le e moralitatea cu care tot iesiti voi in fata? ca va tot bateti cu pumnul in piept ca vai voi neoprotestantii ce sfinti sunteti si noi ortodocsii ce pacatosi nenorociti, fara nici o sansa de scapre.
Reply With Quote