View Single Post
Vechi 22.02.2010, 11:50:20
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi spunea:

poi să fiți sănătoși... că nu mă supăr că nu mai încăpeți de fumurile mele... de înfocările mele ori de puciul pe care încerc mereu să-l sădesc în sufletul vostru... puci de la Pucioasa și nu de la grevă ori răscoală absurdă pentru plăceri aristocrate pline de bucuria și dulceața păcatelor... firește că doar nu vreau să ajungeți scule sculate, unelte ademenitoare ale celui viclean, necredincios, rău, ascuns și plin de ispite că orice face e o ispispită ca să te facă și pe tine pisikăă, defapt un șoarece pentru motanul încălțat, pentru motanul Dănilă perpeleac

uite mă aplaud singur pentru textul produs
deci nu vi s-a părut, chiar sunt plin de fumuri...

Comentariu:

Lauda de sine... nu miroase a bine. Miroase a pute, miroase a fum și pucioasă. Lasă fumurile pucioase, pucistule Vsovi, lasă apetitul morbid pentru scule sculate, chiar dacă ție-ți lasă gura apă, (sau gura plină - plăcere aristocrată, de!), și lasă-te și de sportul ăsta de a face din rahat, bici și din pisikăă, șoarece. Și numai așa o să încăpem și noi pe lângă tine: dacă renunți la fumuri pucioase și la ambițiile personale de a te face avocatul diavolului.
O singură concesie: n-ai decât să te aplauzi singur pentru sutele de texte produse pe acest Forum, dar îți recomand să folosești pentru asta nu două palme, ci o palmă și un obraz.
draga mea, chiar mi-e milă de încercarea asta dureroasă de a înțelege tu mereu viceversa textul meu și apoi a mă corecta așa public recomandându-mi câte ceva... pe voi nu vă doare de voi? că pe mine mă doare amarnic de durerea voastră... și asta e chiar dovada că durându-vă și pe voi, din mândrie vreți să scoateți ca ar fi viceversa... că eu mă laud! poi cu ce mă laud? sau am ajuns atât de jos ca să mă laud cu lăudăroșenia mea? dacă zici tu, așa o fi... dar iată că voi ziceți că mi se trage de la pucioși și nu de la cei ce zic mereu că au de tată pe BOR... că mai nou ăștia cu tată pe BOR sau pe Avraam, sau pe cel ce vine de la sine însuși, spun că lemnul crucii sau piatra bisericii noului Ierusalim sau apa nu mai e sfântă și nici lemnul icoanei ci doar Duhul din vas... poi atunci probabil că nici jertfele vechiului testament nu se sfințeau de la sfântul altar din cortul mărturiei, din sfânta sfintelor, de la chivot... nu-i așa? deci noi nu ne închinăm la pietre, lemne și vînare de vânt... noi nu ne închinăm și nu suntem sectanți că doar cine a mai văzut să ne închinăm la pietre, la lemne ori la apă ori la vînt? da, noi nu ne închinăm la materie ci ne închinăm doar la Hristos... adică defapt la ce anume?

poi ce a zis Ioan? (urmează un text aproximativ)

''de ce vreți să fugiți de răul care vine pui de năpârci? ca să ziceți în inimile voastre că aveți drept tată pe Avraam? și ca să nu primiți pe Cuvântul lui Dumnezeu?

Păi și din pietrele+bolovanii ăștia poate Dumnezeu să-Și ridice fiii lui Avraam!''

Către cine ori către ce a arătat trimisul Domnului când a zis ăștia? că doar nu el era proorocul, nici mântuitorul, nici profetul, așa cum a și mărturisit... ci doar gura care strigă în pustie:
''gătiți Calea Domnului, drepte faceți-I cărările'' căci eu vă botez cu apă spre iertarea păcatelor, spre pocăință, dar Cel ce vă va boteza cu Duh Sfânt și cu foc... Acela are lopata în Mâna Sa! era înainte de mine căci s-a plinit înaintea mea și vine după mine... (ceva de genul ăsta că nu-mi prea amintesc)

Deci ce o fi vrut să zică Apocalipsa cănd a zis că or să se închine la pietre, lemne, foc, apă, și la toată goana după vânarea de vânt? căci tot nu s-au pocăit după urgiile alea ci huleau mai departe pe Dumnezeu de la durerile acelea...

Vaaaaaai, scuze, acuma pricep că vouă defapt vă trebuie material de calitate superioară pentru noua satisfacție aristocrată plină de fumuri... de efect, să produceți efect la gLume... încep să înțeleg... iar apoi aruncând Pisikaa firește... tot în curtea mea, nu-i așa? Poi ce ați adus și Pisikaa ardere de tot pe altar? dacă nu, atunci de ce-i mâncați mereu roadele? dar și alea care l-a acoperit cu nisip? și ziceți că eu sunt scârbos... adică, tot eu.

Mda... miau... mi-au... m-iau... își iau plata lor!

Last edited by vsovivi; 22.02.2010 at 12:09:18.