Citat:
În prealabil postat de jeny
Citat:
În prealabil postat de vsovi
Citat:
În prealabil postat de jeny
"frate"las_o mai moale tu..dar oare constiinta ta te lasa???? sunt sigura ca in viata fiecarui om vine vremea cand ne putem vedea sufletul fie si pt o clipa...gandindu-ma cum vei suferi tu atunci....ma apuca plansul...cu drgasote jenica
|
jeni draga, cred ca ai intzeles ca mesajul meu se adresa tzie, nu este asha, l-am postat doar ca e foarte bun ce ai zis dumneata,
eu am scris ce am scris, ca sa zic si eu ceva despre pocaintza, dar se vede ca nu mi-a iesit nimic bun daca te-am amarit si pe tine, ma referam mai mult la mine, sau macar cum ar fi trebuit sa o fi facut eu...
Deci iarta-ma daca a iesit ca si cum m-ash fi referit la tine... ca e corect ce ne spui dumneata...
|
IARTA-MA TU PE MINE si te rog nu lasa un om prost ca mie sa te duca la deznadejde Doamne fereste !!!!!!!!!!curaj toti avem momente de "oboseala" cu dragsote jenica
|
Nu ai cum sa ma duci la deznadejde, deoarece mesajele pe care le-ai scris sunt corecte si asha ar trebui sa facem, sa fac, si cum ne spui ca faci tu, sau cum ne spui ca ar cam trebui, deci nu vad cum anume ai putea sa te consideri mai putzin instruita... Si apoi, aveai toate motivele sa crezi ca la tine se refera, ca desi nu asta am intentzionat sa ma refer la tine, ci e asha cum am afirmat anterior, totusi puteai sa-ti faci impresia ca despre tine vorbeam. Eu postasem si-ti luasem mesajul pentru ca il consideram bun pentru mine ... deci dandu-tzi impresia, chiar daca neintentzionat, peundeva am greshit... si ca o concluzie a ceea ce ai scris sper sa raman cu morala: "sa nu cadem in deznadejde cand ajungem uneori sa vina vremea sa ne dam seama ce suflet avem"