View Single Post
Vechi 22.02.2010, 13:38:37
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Cica nu-l deranjeaza za eu sunt ortodoxa, dar e de datoria lui "sa-mi deschida ochii"... Iti dai seama, ca predici si jigniri sunt frecvent, dar am inceput sa invat sa-l ignor si sa vedem cat va mai putea vorbi peretilor... In ceea ce priveste copiii, nu indrazneste, ca stie ca printr-un singur cuvant, mi-a deschis usa si voi disparea cu tot cu copii pentru totdeauna. Insa, spera "ca Dumnezeu sa le iasa si lor in cale mai tarziu si sa nu fie orbi ca mine"... Doamne fereste si ai mila de noi....

nu stiu daca te ajuta, ieri am ascultat un interviu al parintelui Arsenie Papacioc, in spunea de un batran care era casatorit cu o sectara, timp de 25 de ani. si parintele spunea: va dati seama, acel om a aparat ortodoxia 25 de ani, nu s-a lepadat de Dumnezeu.
eu sper sa nu dureze asa mult la tine, si sper sa nu mai suferi. bine ca de copii nu s-a legat, dar fii cu bagare se seama. imi dau seama cat de greu iti este si te apreciez ca nu cedezi si nu-ti vinzi sufletul.
Dumnezeu sa te aibe in grija pe tine si familia ta.