Citat:
În prealabil postat de iosif
Draga Anca,
Dragostea de tara nu se confunda cu ura pentru celelalte tari sau neamuri. Dumnezeu a sadit dragoste in inima noastra si aceasta trebuie sa se manifeste fata de toti, si fata de tara si tari, inclusiv fata de dusmani.
|
asha este, dar aici vine catastrofa... ca nu e suficient nici sa-ti iubesti chiar dushmanii, adica cei ce-ti uneltesc raul tau, ci e ceva care mereu ne scapa, pe drumul acesta foarte greu, al golgotei fiecarui creshtin, ci este vorba de a-ti iubii dushmanii, unii pe altzii, asha cum ne-a iubit Ei, sfintzii, Dumnezeu, Iisus Hristos... adica astfel incat scopul nu scuza mijloacele si mijloacele nu tzin de iubire si am sa dau si un citat "Nimeni nu va culege ... din spini, maracini, negura, uraciuni, ... sau mere din pruni" un citat aproximativ din invatzatura Domnului Iisus... cu alte cuvinte nu-i suficient sa-ti iubesti dushmanii... din pacate nu-i suficient... nu este suficient... nu prea este suficient... nu imi vine sa cred ca este suficient, desi... macar de ne-am iubi unii pe altzii... macar.:hmmm::satisfied: