View Single Post
Vechi 22.02.2010, 15:53:05
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ar14rai Vezi mesajul
Amice? Cine a spus asta? In Biblia ta gasesti cuvantul asta? In a mea nu.

In fine... detalii nesemnificative...
"ortodoxi" care este vanghelizarea iehovista, nu?
cum spuneai... vise, sperante date de voi, iehovistii! Pt ca tu esti un mincinos de la inceput.
Incercarea ta de a te include in "ortodocsi suntem", este revoltatoare.
Tu nu esti ortodox (sau din obligatie, gen casatorit cu o sora crestin ortodoxa). Si daca vrei, trb sa accepti invatatura Bisericii Ortodoxe. Care afirma clar ca iehovistii nu sunt pe calea cea buna spre Rai. PUNCT.
Esti foarte "interesant" amice: anacronice, macabre, vise,...
Unde ai gasit tu la noi obiceiul de a se dezgropa mortii la 7 ani? In cimitirele de la orase s-ar lucra zi noapte... E o interpretare a gandirii tale "macabre".
Stii ce zicea Parintele Arsenie Boca?
In mintea stramba si lucrul drept se stramba!. Asa e la tine.
Dar, stiu ca sunt si eu un pacatos rau si nevrednic si nu merit dragostea lui Dumnezeu.
Tu o meriti?
Nadajduiesc insa ca El ma va ierta, pt ca imi apar credinta. Asa cum am primit-o de la Sfintii Parinti. Am vazut ca te pricepi la sinoade... esti destept... Ce spunea Arie? Cerceteaza mai bine si nu sminti pe altii... Arie (tatal tau) spunea ca Hristos are fire omeneasca dar nu este si Dumnezeu. Este prima creatura a Tatalui.
Sper ca Mos Nicolae sa iti aduca si tie anul acesta o batutza, sa te inveti minte sa nu mai lovesti in Biserica Ortodoxa, asa cum i-a dat palma lui Arie. Insa mai mult sper ca Dumnezeu sa te ierte.
LUPULE, DA JOS BLANA DE OAIE, ca te-am prins cat de iehovist esti!

Sectarii nu au ce sa se ingroape in cimitirul ortodox, pt ca este loc sfintit! Iar ei nu au nevoie de asa ceva.... dar se bucura de un frate dreptmaritor in "gradina" lor...
De-ar lumina lumina lui asa de tare incat sa-i "lumineze" si pe ei!

Daca am grait impotriva Bisericii noastre (pt ca site-ul este "crestin ortodox"), nu ezitati sa ma criticati.
OAMENI BUNI...ATI INNEBUNIT CU TOTII?Ce tot ii trageti cu iehovistii,..nu am nimic de a face cu nici o secta ,si chiar daca as fi nu cred ca ar trebui sa-mi fie rusine.Sant ortodox prin nastere,ma simt bine in ortodoxie,dar nu voi crede niciodata ca noi santem niste pastratori ai adevarului suprem...imi ajunge sa ma uit doar la reprezentatii Bor,la discordia ce exista printre inaltii prelatii si nu mai vorbesc de cei mici.Am intrat pe acest forum..cu speranta de a-mi face prieteni,sa schimbam opinii fara sa ne jignim..dar e exact cotrariul.Cu cel putin jumatate de aici nu se poate discuta..sant persoane habotnice,impietriti in ideile lor pe care le expun insotite de citate si canoane ortodoxe,Am spus ca se practica dezgropatul mortilor la 7 ani..in toata Moldova,special la tara..pentru ca in oras e mai dificil.Verificati si-mi veti da dreptate.
Reply With Quote