View Single Post
Vechi 22.02.2010, 17:21:28
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Dar ce zice la liturghie: " Întru Împărăția Ta când vei veni, pomenește-ne pe noi, Doamne. " Adica, nu "cand vom veni". Ci cand va veni El.
Nu ma incapatanez nici pentru o versiune nici pentru alta, sa ma pomeneasca Dumnezeu unde stie El ca mi-e locul :)
Asta nu-mi spune nimic. Insa citeste versetele de mai jos:

Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu.

Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi.

Ce crezi, toti ceilalti se prapadesc dupa moarte daca nu sunt botezati si impartasiti?... Cum ramane cu cei judecati dupa legea firii, cu cei care n-au auzit de Iisus Hristos, se vor duce in Iad? Nu.

Matei 18
3. Și a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veți întoarce și nu veți fi precum pruncii, nu veți intra în împărăția cerurilor.

Au fost talharul, Zaheu, desfranatele oameni desavarsiti? Nu prea cred nici asta. Dar s-au mantuit!

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote