View Single Post
Vechi 22.02.2010, 18:22:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
OAMENI BUNI...ATI INNEBUNIT CU TOTII?Ce tot ii trageti cu iehovistii,..nu am nimic de a face cu nici o secta ,si chiar daca as fi nu cred ca ar trebui sa-mi fie rusine.Sant ortodox prin nastere,ma simt bine in ortodoxie,dar nu voi crede niciodata ca noi santem niste pastratori ai adevarului suprem...imi ajunge sa ma uit doar la reprezentatii Bor,la discordia ce exista printre inaltii prelatii si nu mai vorbesc de cei mici.Am intrat pe acest forum..cu speranta de a-mi face prieteni,sa schimbam opinii fara sa ne jignim..dar e exact cotrariul.Cu cel putin jumatate de aici nu se poate discuta..sant persoane habotnice,impietriti in ideile lor pe care le expun insotite de citate si canoane ortodoxe,Am spus ca se practica dezgropatul mortilor la 7 ani..in toata Moldova,special la tara..pentru ca in oras e mai dificil.Verificati si-mi veti da dreptate.
Fara doar si poate chiar daca ai fost botezat ortodox si "te simti bine in ortodoxie" (chiar, ce intelegi prin asta?) nu inseamna ca esti neaparat ortodox.

Chiar, cunosti Crezul? Cu care parti din el esti de acord si cu care nu?

Lasa dezgroparea mortilor ca n-are nici o legatura cu Biserica, este un obicei practic ca altfel n-ar mai ajunge locurile de ingropare.

Ca tie ti se par nasoale unele lucruri (chiar, despre autopsie ce parere ai?) nu inseamna ca ele nu sunt bune sau altceva.
Reply With Quote