View Single Post
Vechi 22.02.2010, 18:36:18
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anonimaf Vezi mesajul
buna ziua, vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturi/pareri...

stiu ca am si eu o vina...ar fi trebuit sa ma gandesc ca se poate repeta si a doua oara, dar uite ca am fost "oarba" si am avut incredere in el.probabil asa a fost sa fie...daca stau bine si ma gandesc, privind in urma... Dumnezeu mi-a dat ceva "semne" ca ceva e in neregula dar...nu stiu ce a fost in capul meu...

am trait ca si cum banii respectivi nu ar fi existat, dar stiam ca exista acolo, ptr ceva..nunta, avans ptr casa, situatii de criza...in fine. as putea sa fac asta in continuare, dar nu mai am aceea siguranta..plus ca niciodata nu as mai avea incredere in el cand vine vb de bani sau lucruri de valoare.

mi-ar fi fost mai usor daca nu stia nimeni de banii aceia, doar noi...parintii mei ma intreaba cand facem nunta, cat de cat acolo, ei stiu ca avem un inceput ptr ceva. nu pot sa le spun situtatia in care ma aflu, stiu ce ma asteapta...nu vreau sa provoc suferinta nimanui, plus ca au muncit toata viata ca sa creasca 7 copii, eu fiind cea mai mica si cea de care sunt cei mai "mandri", daca pot sa spun asa...ma simt ca o raza de soare care le lumineaza batranetile. nu le pot aduce atata suferinta, nu vreau sa-mi poarte si mie de grija..
deci ce-mi ramane de facut...sa ma prefac ca totul e bine si frumos.

ma consider norocoasa ca sunt un om "normal"..poate e un cuvant prea dur, dar realizez cati oameni "bolnavi" exista pe lume, printre care si sotul meu.
..nu stiu daca el mai gandeste ca un om normal, daca realizeaza ce a facut, sau pur si simplu sufera ca s-a golit sacul si nu mai are de unde juca...

el zice ca vrea sa mearga la psiholog...

iar eu nu am momentam dispozitia si nici dorinta sa vb deschis cu el...inca nu-mi vine sa cred ca trec prin asta.
grea povara pentru tine. cand o sa te aduni, sa stai de vorba cu sotul tau si spune-i ce optiuni aveti. nu-i mai tolera nimic, fa-l sa inteleaga ca este ultima sansa. intreaba-l ce cale vrea sa aleaga, ce isi doreste? psihologul nu-l va stoarce decat de bani. du-l mai bine la un duhovnic.
aceasta discutie va trebui sa o ai cu el, in cazul in care va mai doriti sa fiti o familie. trebui scuturat si adus la realitate. daca te iubeste mai aveti sanse sa o luati de la zero. cred ca citesti si spui: ce usor ii vine asteia sa-mi dea sfaturi... nu te condamn, si eu as fi zis la fel poate. dar trebuie sa tai in carne vie si sa nu te minti singura, poate mai exista o sansa sau poate nu.
Dumnezeu sa-ti stea alaturi cand te vei decide ce hotarare o sa iei. Doamne ajuta!