Subiect: Horoscopul
View Single Post
Vechi 22.02.2010, 18:47:02
OmuBun
Guest

Implicit

Nimic pe lumea asta nu-i numai alb sau numai negru. Doar Dumnezeu e perfect. Daca vorbim de horoscop, este un lucru, iar daca vorbim de ghicitul in carti, in ceasca, in palma etc, este cu totul altceva!!! Indiferent ce vor zice unii sau altii, preziceri s-au facut (legate de ghicitul in tarot sa zicem), si ele s-au implinit cu o exactitate dezarmanta. Cunosc multe cazuri. Problema grava este ca nu avem voie sa cercetam viitorul. Pana la urma si deschiderea Sf. Evanghelii, este tot un "ghicit", doar ca este oarecum "legalizat" de biserica.
Cu horoscopul este o cu totul alta problema. Astrele nu anticipeaza un lucru, ci doar il influenteaza intr-o oarecare masura. Vointa omului in totala armonie cu Dumnezeu, poate trece fara probleme peste orice influenta astrala. Totusi, anumite aspecte legate de destin NU pot fi neglijate. Sa nu uitam de cei trei magi (sau patru - ma rog) care n-au fost instiintati de Arhangheli despre nasterea Mantuitorului si nici nu li s-a aratat in vis, ci erau cititori in stele...
Astologia "comerciala" nu are nici cea mai mica relevanta si ne "manevreaza" mental, deciziile pe care le luam. De altfel, una dintre cele mai recunoscute personalitati ale astrologiei din Romania, isi incheia mereu mesajele cu "Astrele predispun, omul dispune!"
Una dintre coincidentele care m-au uimit a fost atunci cand Urania a spus ca intr-o noapte anume, astrele sunt aranjate exact ca pe data de 4 Martie 1977 si ca ar fi bine sa fim prevazatori. Cand m-am trezit dimineata, am zis ca s-a mai daramat un mit, dar cand am deschis televizorul, am vazut ce nenorociri se intamplase in Turcia... Ori astea nu pot fi ignorate numai fiindca "ne taie popa limba!" Concret: omeneste poti sa-ti schimbi destinul, prin fapte bune, prin rugaciuni, prin muuulte. Sa nu uitam de prima minune facuta de Mantuitor, care nu era luata in... calcul "Femeie, timpul meu nu a sosit inca!" Si totusi, la rugamintea Mamei, Iisus s-a induplecat si a preschimbat apa in vin! Prin credinta putem muta muntii, ne putem mantui, ii putem vindeca pe altii...
Sunt multe de spus, dar ma tem ca ne intindem prea mult, iar daca nu ne stapanim impulsurile, ne putem sminti in stiintele oculte!

Last edited by OmuBun; 22.02.2010 at 18:50:49.
Reply With Quote