View Single Post
Vechi 22.02.2010, 19:08:07
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Sfinții Trei Ierarhi, adică sfântul Vasile cel Mare, sfântul Grigorie cuvîntătorul de Dumnezeu și sfântul Ioan guriță de aur, adică Ioan Hrisostom... ei care s-au arătat și i-au zis și aceluia care s-a pus să postească pentru ca să nu asculte de maimarii lui care aceia au luat hotărârea de a trece la calendarul cel nou și care sărmanul căzând în îndoială din pricina asta se tot întreba dacă e bine să ție sărbătorile după calendarul cel nou sau după cel vechi, și s-au arătat ei lui mustrându-l și liniștindu-l cum că se vor da ele cândva spre cunoștere... vremile... deci să nu caute timpul pierdut căci doar Tatăl cunoaște vremile și plinirea lor... ci el să asculte de maimari, de ăia care au luat decizia aia de trecere pe nou.

Deci e clar ce vă dă vouă satisfacții: izbânda avocățească, și pentru asta ați face orice compromis, folosindu-vă de orice tertip, și ați așterne aici toată caterinca posibilă doar ca prin efect și punere în scenă să mai bifați voi acolo în rechizitoriul vostru, în zapisul grefierului, încă o mică gheruială împlinită pe fața Domnului în speranța ca întimidarea o să ne facă să fugim între spini și mărăcini așa ca iepurașul hăituit de vânători, dulăi și gonaci... dar degeba o să mă ascund de furtuna voastră declanșată înt-o halbă de bere, căci o furnică, s-ar putea să mă piște, și atunci ce o să mă fac, fiidcă nu mă știu strecura așa ca voi printre cuvinte, ca și furnicuțacuța cu aripi printre spinii și mărăcinii în care iată că m-am ascuns de voi cum zice părintele Papacioc că așa fac unii care nu mai vor să mărturisească prin viața lor Calea, Adevărul, ca să îi facă Acela cîndva slobozi, ci iată că am căzut în ispită și am bifat și eu la advocățeală gustînd din autosatisfacții. Și acum ''fericit'' o să mă dau de gol și o să mă audă dulăii căci și ei au nu numai mirosul format ci și urechile ciulite, deci o să depisteze feromonii bucuriei... ca imediat să-l prindă pe oricare iepuraș care a mișcat în front de a strigat că a fost ciupit, căci n-a răbdat... și atunci, gonit iar de câini te ia vânâtorul în cătare și să vezi ce vînare de vănt visezi dumneata cănd ai ajuns în cuptorul lor pentru mesele aristocrate de la curțile lor, de la gospodăriile lor... de partid.

Deci satisfacțiile astea advocățești are să vă mînce ochiul cu care răstălmăciți scriptura spre a voastră pierzare că doar este scris ceva de genul :

că ''De la noi sau de la un înger din cer dacă o să zică cineva că sunt alte scripturi să nu-l credeți că nu este altă scriptură decât Evanghelia Cuvântului lui Dumnezeu! Evanghelia Domnului nostru Iisus Hristos'', dar abea a plecat sf. Pavel de la ei și deja unii au și învârtoșat scripturile ca să slujească spre pofte... spre satisfacții... spre efecte scontate.

Deci nu este alta! ci Domnul se vestește și se pregătește pe Sine... întru venirea Sa. Așa ceva, așa cum zice Arhanghelul Mihail către oștile cerești ce se duc de-a berbeleacul... după dracul...

Și acuma v-am învăluit complet, pardon, învălmășit... poi nu v-am zis că eu nu le țiu minte citatele?... dar este Cineva, este Unul aici, care este mai mare decât Altarul și care le ține minte și le vede pe toate! oricât le-ați ascunde împreună cu Pisikaa în nisipisip, și oricum, se vor vedea faptele voastre în roadele inimilor voastre, așa că pentru ce vreți mereu să păcăliți boBORul cu comentatorul? sau aia e altă satisfacție, să ghibițați și să trageți pisikaa de coadă scoțîndu-vă astfel și utile social, un fel de comentatore sportive ce trag sirenele ce întind lucii mreje... ori poate faceți campanie umanitară pro creșterea prafului de pe tobă prin stropirea deșertăciunii deșertăciunilor în speranța că o să vă iasă și acolo din răsadurile voastre pui de urzică și de arici pogognici... poi acolo nu crește decât ecoul și fata morgana... iar din ecou știți voi cine se orientează...

Deci vă cer să lăsați un pic de Lumină! în textele voastre, măcar așa de obraz, dacă tot m-ați îndemnat să mă autopălmuiesc singur după ce biciuiesc... dar și consecvență vă cer, deci seriozitate... că povești vânătorești dacă vreți să debitați cu robinetul dat la maxim... atunci aici ați greșit conacul... trebuia să mergeți la Cornu! sau la Balc-aniada aia distractivă că acolo se împușcă mistreții cu colți de arginți... se împușcă între ei.

Că altfel pentru ce huliți?... sau defapt voi nu huliți ci doar eu hulesc... firește... cum să nu... bine că mi-ați spus. O să-i zic și lui nenia, stați liniștite, dragele mele surori și colege, de advocățeală, fantastică... bombastică... lova, lova, lova... sau o poveste imensă despre nimic, căci l-ați făcut pe CLD să pară un nimic în fața voastră, El care este Stăpânul vieții și Morții... sau în loc de lova: carne, carne, carne... că altfel la vînătoare cu ce te alegi? cu coarnele cerbului? sau cu pielea lepădată de șarpe? cred că mai degrabă cu o sperietură groaznică... care o să-ți intre în recidivă... că acum nu mai vreți să învățați sâmbăta ci dacă acum se învață Duminica voi ziceți că nu mai aveți ce să învățați fiindcă doar voi știți ce se învață Duminica și vedeți bine...

poi cum o să mai vedeți printre atâtea născoceli phoror puse în scenă pentru satisfacții viclene și de efect decredibilizant? sau cu ce prozelitism ascuns vă ocupați voi? că văd că verbele nu le citiți la timpii lor iar frazele vi se încurcă și mai ziceți altora că ei nu știu vorbi sau scrie corect, nu voi ci ei,... deci halal lingviste care nu produc lingviști și care vorbesc vechea limbă de lemn dată cu ruj și fardată pe bube, ascuțită pe tocilă la ursul din pădure... și pe la interior tot la fel... că doar v-am zis că gargara asta nu vine de la liubliu, nu de la dragoste fără prihană ci asta e iubire de dulceața ispitei, de păcat, care în trup se dă viitor satisfaction... de la action, adică mottor! nu phoror, nu pentru... de la oameni. Că de la oameni o să primiți asta, plata asta,... căci cei fățarnici și-au luat plata lor. Deci nu vă mai luați tot mereu voi plata... plata celor fățarnici, căci aceea e a lor, aia e plata lor și ei și-o iau. Tot mereu nu fac altceva decât își iau plata... iar plata necredinței și a neascultării... asta nu mă întrebați pe mine că precis voi știți mai bine ce a primit omul rău și necredincios și păcătos.

Poi a primit un ciocănel de gjudgi... dar peste cap!

Last edited by vsovivi; 22.02.2010 at 20:03:43.