Doamne ajuta
Multumim tuturor pentru tot ceea ce faceti pentru noi ,am ajuns sa vorbesc singur de la suparari simt ca nu mai pot sa ies din acest necaz care pe mine ma doboara ma doare pentru copii mei numi gasesc linistea parca zilele mele sunt numarate nu stiu cat voi mai rezista din cauza situatiei in care ma aflu cu familia mea orice ma enerveaza si nu ma pot calma ma simt strsat si enervat mereu din cauza supararilor ,nu stiu daca cineva ar putea sa reziste atata stres si griji ,nu mai am putere sa lupt ma doboara grija ca ziua de maine este din ce in ce mai grea nu mai rezist credetima va rog din suflet ajutatima sa ies din aceasta luna si rugativa sa nu cad intro depresie din care sa nu mai pot iesi in doua luni am slabit 10 kg din cauza supararii si grijii de maine pot slabi piele si os numai sa traiesc sami vad copii crescuti si fara griji .Va rog din suflet sa ma ajutati singura mea speranta pentru familie sunteti dumneavoastra ,nu mai stiu unde si ce sa fac Dumnezeu sa va indrepte spre noi sa ne ajutati ,Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute .
|