Citat:
În prealabil postat de jeny
draga mea TE ROG NU INTRA IN DEZNADEJDE!! tocmai faptul ca realizezi aceasta slabiciune a ta este un pas inainte, te rog incearca sa spui atunci cand iti vine "supararea" Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui D-zeu miluieste-ma pe mine pacatoasa, asa prin starea aceasta de umilinta care ti-o insufla rug in sine vei vedea ca nu esti cu nimic mai sus fata de sotul tau...atunci vor disparea si strile de razbunare pe el. E adev ca perioada de acomodare este grea dar va trece iata eu am deja 16 ani de casnicie si inca mai rezistam:D
|
multi inainte pt d-na Jeni ,sieu am 3 anisori de casatorie dar la mine e invers el e foarte orgolios si vrea tot timpul sa-mi dea de inteles ca el e cocosul:p in familie eu m-am acomodat destul se repede si nu mai tin la suparare cum tineam in primul an, acum cand exista discutii mai aprinse il las sa termine si ma gandesc ca maine va fi altfel e o noua zi Cred ca atunci cand te casatoresti trebuie sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem, fiecare din noi avem calitati si defecte important e sa mergem inainte cu credinta