View Single Post
Vechi 22.02.2010, 21:38:12
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Oameni buni, citind acest fir si imaginatia voastra, constat ca de fapt voi negati pe Dumnezeu si nu mai inteleg nimc.
V-as ruga sa scrieti mai cu atentie ca produceti aici zapaceala.
Daca voi afirmati ca Dumnezeu nu exista, sau ca daca ne ducem in Rai nu-l intalnim pe Dumnezeu, ci gasim ceva in noi insine si asa ceva, atunci de ce mai suntem Crestini.
Eu stiu ca baza crestinismului este Sfanta Treime: Dumnezeu Tatal si Fiul si Sfantul Duh.
Noi ne rugam o viata, ne hranim cu trupul si sangele Lui si pe urma ajungem intr-un nimic si ne gasim doar pe noi, in calitate de...sfinti?
Nu cred asta.Nu e asa.
Altii spun ca nu exista Rai, sau ca este altceva decat Imparatia lui Dumnezeu. Si ce este atunci si unde s-a dus sfintii, apostolii etc.?
Derutati aici lumea si o sa ajungem sa nu mai pricepem de ce mai suntem crestini. Vorbesc f. serios.
Aveti grija ce afirmati pe un forum unde citeste atata lume.
Hm. Ma intreb cum o sa reactionezi dupa vreo 10 ani citindu-ti propriile tale randuri? Bineinteles, asta in cazul in care, cu timpul, vei avea curiozitatea, dar mai ales rabdarea sa cauti sau sa "asculti" pe cei ce ne vorbesc zilnic despre tot ce TREBUIE sa stim!! Tu acum nu stii, nu intelegi, dar nici nu ai rabdare sa asculti si te agiti ca un gaga-mic, ca vrei sa... fii mare! Ori asta nu se poate doar pocnind dintr-un deget!
Reply With Quote