Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Nici eu nu inteleg de ce te agiti din moment ce singura dovada a existentei divine si tot ce ai enumerat acolo TRECE PRIN INIMA, acolo unde-i Hristos, deci subiectiv.
Altceva nu avem!
Deci ce comfirmari vrei tu de fapt? Materiale? nu avem si nu vom avea niciodata
|
Acum intradevar percepem cu mintea si inima. Dar au fost vremuri cand oamenii chiar au putut sa-l atinga pe Iisus Hristos. Pentru asta au existat Apostolii. A spune acum ca dovada existentei divine trece doar prin inima si e subiectiva inseamna de fapt a nega rolul si existenta Apostolilor. Intradevar a trecut ceva timp, dar candva era un Dumnezeu intrupat numit Iisus care mergea si cerceta lumea si invata ucenicii, si facea minuni foarte palpabile. Deci e foarte ok sa se agite Sophia pentru ca unii intradevar au luat-o pe aratura cu "Dumnezeu e in tine". Atunci cum ramane cu "doar prin mine puteti merge la Tatal meu". Daca e in tine Dumnezeu de ce ti-ar mai trebui Iisus ca sa mergi la Tatal. Si de ce sa mergi la Tatal daca L-ai avea in tine? Ce vreti voi sa spuneti de fapt e ca aveti intradevar un pic de Duh Sfant care este insasi Viata, inclusiv in forma ei materiala.