Citat:
În prealabil postat de BogdanF2
Aha, deci minunea cu Sf. Cruce din 1925 trebuie tinut cont de ea, dar celelalte sute de minuni care se intampla la cei pe Stil Nou nu trebuie tinut cont de ele. Logica ta este impecabila :).
|
Si cam care ar fi “celelalte sute de minuni”? Eu nu cred ca poti sa aduci nimic care sa puna urma de indoiala in ceea ce priveste semnificatia marii minuni de la Atena din 1925. Iar daca vii cu povesti pagine, genul calugaritelor transformate de Dumnezeu in vipere, in nu mai stiu care insula greceasca, atunci mai bine lasa-te pagubas!
Citat:
Cred ca am cam incheiat discutia cu tine, nu mai are nici un rost. Te mai intreb doar 2 lucruri:
1. Stii cumva de cine apartin zelotii de la Esfigmenu, din Sf. Munte? Tin de vreun sinod ceva?
|
Parintii de la Esphigmenou, ca mai toti Parinti zeloti din Munte
nu comemoreaza Patriarhul Ecumenic si pe nimeni altul decit pe Iisus Hristos! Chiar si asa, din acest motiv, au devenit tinta Patriarhului Ecumenic care foloseste mijloace diabolice pentru a-si aduce sub control intregul Munte. Daca Parintii de la Espigmenou ar comemora vreun episcop ortodox (calendarist) grec si-ar semna practic “condamnarea la moarte” fiindca ar da Istanbulului justificarea legala pentru a-i scoate afara din Athos.
Citat:
2. Te-am mai intrebat odata de codurile de bare, dar nu am fost prea explicit, asa ca reiau intrebarea: ai accepta un cod de bare gen EAN-13, care are cei 3 de 6, pe actul tau de identitate (drivers license, pasaport, carte de identitate, etc)?
|
Atita timp cit nu mi se cere in nici un fel, direct sau indirect sa ma dezic de Hristos si nu am nici certitudinea ca Cezarul a devenit mai antihristic decit mai inainte nu vad nici un fel de problema in a folosi asemenea documente. Tu te lepezi de El oridecite ori spui ca Trupul lui Hristos se afla acolo unde te impartasesti tu, dar te-a gasit ortodoxia in detalii inchipuite!