Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
S-a dovedit jdiindzific, adica experimental, ca trebuie sa incerci de foarte multe ori pana se leaga. Probabilitatea sa se intample din prima este extreeeeem de mica. Sarmanii inotatori au de trecut multe piedici pana ce unul din ei isi implineste destinul.
|
Majoritatea familiior crestine pe care le-am cunoscut eu au conceput copilul de cum s-au luat. In maxim 2 luni , respectiva a ramas insarcinata. Si apoi au mai avut vreo 2-3 copii aproape ,,pe banda´´ pana cand s-au gandit ca ar cam fi cazul sa se opreasca. Greutatile materiale isi spun cuvantul. Chiar daca la inceputul casniciei esti plin de avant, ca o sa faci toti copiii pe care ti-i da Dumnezeu ( adica fara sa te feresti, avortul iese din discutie), pe parcurs iti mai schimbi parerea...
Eu ii admir pe cei care au taria de a face 5-10 copii, dar nu stiu cati dintre noi avem puterea asta.
Si se mai pune si problema celor care nu mai pot avea copii. Ei ce-ar trebui sa faca? sa nu mai aiba relatii intime? Usor de spus...dar greu de realizat