Citat:
Īn prealabil postat de strajeru
Pai si despre Par.Nicodim Mandita au iesit vorbe urate,la fel si despre gruparea sa numita ,,Manditari''. Acum tre sa credem toate acestea pt ca le-am gasit intr-o carte de sectologie prea exagerata a(Dumnezeu sa-l ierte) Pr.David ? Pai dupa sfintia sa aproape toata ortodoxia romana este divizata in secte si grupari.
Oare sa fi avut greseala Par.Visarion sau Par.Nicodim Mandita? Hristos ne spune : Dupa faptele lor ii veti cunoaste.
Personal am studiat indeaproape miscarea Pr.Visarion(merg la Biserica Sf.Pantelimon din Bucuresti - Calea Mosilor din anul 200,biserica unde sunt ucenici ai Par Visarion) pentru a vedea ce greseli are invatatura sa si pt a le combate.Insa...sunt 10 ani de atunci si nu gasit nimic(desi as fi vrut).
Se pot vedea si cuvantarile preotilor si ierarhilor ca au luat parte la slujba de inmormantare a Par.Visarion.
Iar despre ''Manditari'' pot spune ca nu doar i-am cunoscut ci am fost unul dintre ei lucrand la editura ce difuzeaza cartile parintelui(Agapis).Pot spune ca traire ca a fratilor de acolo nu exista decat in manastire(ei practicand calugaria alba).
Cat despre O.D o parte este coordonata de la Sibiu si este conform regulilor ortodoxe iar cealalta a luat-o de mult timp pe aratura.
|
Faci parte din aceasta grupare? Eu am facut.
Si am mers si eu la Sf Pantelimon cativa ani.
Vrei sa spui ca nu ai vazut NIMIC ne la locul lui?