View Single Post
Vechi 23.02.2010, 17:11:19
OmuBun
Guest

Implicit

Da, Marius. Si eu gasesc aceasta "Rugaciune catre Maica Domnului" cu totul deosebita si, fara lauda, pot sa spun ca este nelipsita din rugaciunile mele de fiecare zi, alaturi de "Psalmul 50", "Crezul" si evident, rugaciunile de inceput, "Tatal Nostru", "Psalmul 142"...
Dintre cele care ma impresioneaza in biserica cel mai mult, nu stiu daca s-a mai spus (sau poate chiar eu s-o mai fi spus pe undeva) sunt doua la care de cele mai multe ori mi se umezesc ochii: "Pe tine te laudam/ Pe tine, bine te cuvantam? Tie iti multumim, Doamne/ Si ne rugam, Tie/ Dumnezeului nostru!" si "Iubi-te-voi, Doamne!" In acele momente simt ca nu mai sunt nimic si ca n-o sa pot niciodata sa multumesc cum se cuvine, pentru tot ce am primit de la viata si ca sunt mult prea nevrednic sa fiu iertat de toate cate le-am facut cu gandul si cu fapta!
Nu stiu cum se canta in alte biserici dar este foarte important si harul celui care transforma acea cantare intr-o vibratie care "te atinge" in adancul inimii. Daca aceste cantari, sau altele poate la fel de frumoase, au acea tonalitate unica, sunt sigur ca cei care vin la biserica sa se roage (si nu din alte motive), vor reveni iarasi si iarasi si iarasi! Fiindca ti-e mereu "foame" de lacrimile acelea!
Reply With Quote