View Single Post
Vechi 23.02.2010, 20:05:50
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Apoi Vsovi mă citează pe mine ca apoi să poată să mă comenteze îndată.

Iată acest citat:

MM:
“Problema era cu totul alta: în ce zi L-a văzut Simeon? Noi afirmăm, după cuvântul Bibliei, că Simeon L-a văzut la 40 de zile de la naștere, acesta fiind timpul când părinții Îl aduc la Ierusalim pe Iisus Pruncul, în vederea respectării unei obligații din Lege. Tu afirmi că Simeon cel din Ierusalim L-ar fi văzut pe Iisus și mai înainte, adică la 8 zile, atunci când Pruncul a fost tăiat împrejur în cetatea Nazaretului.”

Iar comentariul lui Vsovi la citatul meu sună așa:

Replică: Păi “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” nu este lansat de pucioși? Deci ei afirmă toate inovațiile lor și apoi le atribuie lui Dumnezeu și le lansează ca noutăți proaspăt sosite din cer.

Apoi Vsovi se pronunță asupra venirii lui Simeon la Hristos și afirmă că la 8 zile de la Nașterea Pruncului, Simeon L-ar fi văzut pe Prunc în Duh, nu aievea. Mai interesant este să ne explice el cum de L-a purtat el atunci pe brațe, în Duh, pe prunc? Și cum L-a binecuvântat în Duh, înainte de a fi adus Pruncul la el, în Trup, la 40 de zile, ca să-l întâmpine? Și încă, o întrebare la care Vsovi s-a ferit să răsăpundă: la 40 de zile L-a binecuvântat a doua oară pe Prunc (adică, prima oară nu era “destul de suficient”)? Și iată ce zice Vsovi despre acestea:
Mai Vsovi sau Vsovivi, ai postat o serie de comentarii fara nicio noima. Nu mai incerca sa convingi lumea de ratacirile tale si a celor de la Pucioasa. Pana a aparea "Noul Ierusalim de la Pucioasa", oamenii s-au mantuit. Nu mai veni acum cu tot felul de prostii. Admin, nu o spun cu rautate, dar ar trebui sa-i dai ban lui Vosvi. Poate Doamne fereste, pacaleste pe cineva, si uite asa se mai pierd niste suflete. Acelasi lucru e valabil si pt sectari.

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".