23.02.2010, 20:32:09
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
|
|
În fine, Vsovi caută să ne convingă că doar noi suntem păcătoși, dar în el păcatul nu rămâne:
“...dar eu îs prost și păcătos și uituc și recunosc... dar iată că voi ziceți că vedeți, deci păcatul vostru rămâne...”
Citat:
zic așa după cum a răspuns Hristos la ispitele prin întrebări ale fariseilor și saducheilor, poi dacă am și scris că-s păcătos tu zici că susțin că în mine păcatul nu rămâne? poi nu va rămâne prin albirea dată de la Dumnezeu și nu așa cum le scoți tu mereu viceversa, vicentoarsa, vice globul pământesc... dar nu e nici o sferă aicea jos, că pământul e plat denivelat.
|
Apoi Vsovi își imaginează (din auzite) cam cum ar fi istoria Bisericii Noul Ierusalim:
“Păi cum s-a desprins din BOR dacă este Biserica NOULUI IERUSALIM?
deci BOR prin sf.Verginica și celelalte Trâmbițe doar a născut-o de la Dumnezeu... și sfinții Trei Ierari au uns-o și au binecuvântat-o iar slujitorul Domnului, preasfințitul Irineu Bistrițeanul, a uns-o și a binecuvântat-o și a sfințit-o, cu acordul maimarilor, căci el a crezut, și a ascultat...”
BOR n-a născut Biserica Noul Ierusalim și nici măcar nu exista această biserică pe vremea Verginicăi.
Citat:
Aici contești pe sf. Verginica și proorocia dată ei, căci susți că pruncul nu petrece și în pântecul maicii sale, deci e clar că acum susți sus și tare din nou că VT nu vorbește de Mesia și NT nu vorbesc de Cuvântul lui Dumnezeu! așa cum scrie la Apocalipsă. Deci iar ești purtată de duhul eretsurilor pe bandă rulantă și zici apoi că alții le-ar susține...
|
Mult după moartea ei, și anume cam prin anul 1993, această biserică a fost înființată de către liderii pucioși ca răspuns la rezistența Sfântului Sinod de a-I recunoaște pe Ei ca “Prooroci” și “Soli Ai Lui Dumnezeu” peste BOR și implicit peste toată Ortodoxia.
Citat:
Deci să fi mințit sfântul Calinic de la Cernica sau alții care au mărturisit despre Țara Strălucirilor și despre cetatea sfinților? Iar BOR a uns-o și a binecuvântat-o prin preasfințitul Irineu, slujitorul Domnului, iar abea apoi le-a dat unora prin cap din BOR ca să se teamă de Pisikaa și să retragă binecuvîntarea pe motiv că Trâmbițele au lucrat pentru americani sau japoneji sau africani sau suedezi și ne subminează din interior pe UNA BOR, căci s-au temut pentru scaunele lor, că doar nu e ușor să asculți ce zice Domnul prin proorcul Său... iar de atunci, de când li s-a retras binecuvântarea după un proces absurd cu argumente absurde dar folosindu-se de cercetarea cu mult anterioară a părinților Cleopa și Papacioc, care au recomandat grija părintească, au scos că acolo se lucrează pentru americani, deci că cele 7 trâmbițe au fost teleportate din aberica de pe nava Enterprise, și de atunci liderii pucioși ascultă mai departe de Cuvântul lui Dumnezeu căci „niciun profet nu e bine primit în patria Sa”...
iar dumneata încerci să spui că pucioșii s-au supărat că nu i-a făcut cineva pe ei șefi peste ortodoxie? poi nu se vede că nu îi mâna pe ei interese de mărire deșartă! din moment ce l-au primit pe preasfințitul Irineu peste ei ca păstor, de i-a sfințit și i-a uns... dar BO de pretutindeni nu e ea a Domnului Iisus Hristos? nu e ea a Cuvântului lui Dumnezeu? deci dacă nu-L primesc unii sau alții asta înseamnă că își asumă ei mântuirea sufletelor credincioșilor... și atunci o să vedem noi cândva, când Domnul îi va cerceta, cum vor da ei socoteală, cei ce s-au crezut ei mai Mântuitori ca Mîntuitorul, mai dumnezei ca Dumnezeu și cum vor da seama pentru oile căzute în gura lupului sau în prăpastia fără fund și fără întoarcere... nu-i acuz, nu speriu pe nimeni, nu mă amestec ci fiecare așa cum crede și cum socotește și cum îi dă Dumnezeu, așa să facă.
Dar dacă nu au primit proorociile, nici Domnul nu-i va primi pe ei, căci este scris „cel se va rușina de Mine înaintea oamenilor și Eu mă voi rușina de el înaintea Tatălui Meu și a tuturor sfinților din Ceruri”
|
Cam așa s-au desprins Pucioșenia Lor din BOR.
Citat:
Ei nu s-au desprins de nimeni ci au fost mereu prigoniți caci din pismă ar fi vrut unii să le răpească toate, lupii îmbrăcați în haină sfântă, și ce folos să ai un așa mare BOR cu atâția credincioși dacă ești rupt de Viță? deci ei au rămas ca mlădițe în vie iar pucioșenia cu care arde iezerul e pregătită pentru alții, nu dau nume, nu vorbesc de rău pe maimari... dar se simt ei, aceia care au nedreptățit pe Iosif, fiul lui Iacov.
|
Citat:
Până la urmă persiflarea și decredibilizarea continuă... deci cum crezi că ar trebui să mă adresez ție? Mincinoșenia voastră? sau născocirenia ta? sau viceversaționalitatea voastră? cum crezi că ar merge mai bine?
Dar înseamnă că e valabil proverbul lui Solomon ce zice ceva de genul : nu-i grăi decât înțeleptului cuvintele Domnului, ale Înțelepciunii și acela se va face mai înțelept! și te va iubi și va da slavă lui Dumnezeu; ceva de genul ăsta... adică nu-l mustra cu duhul blândeții decât pe înțelept fiindcă el se smerește și se umilește în timp ce celălalt te va lua la bătaie... ceva de genul ăsta că-s uituc complet... și prost... crescut... și rău.
|
Last edited by vsovivi; 23.02.2010 at 21:06:20.
|