View Single Post
Vechi 23.02.2010, 21:46:39
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei25 Vezi mesajul
Mai Vsovi sau Vsovivi, ai postat o serie de comentarii fara nicio noima. Nu mai incerca sa convingi lumea de ratacirile tale si a celor de la Pucioasa. Pana a aparea "Noul Ierusalim de la Pucioasa", oamenii s-au mantuit. Nu mai veni acum cu tot felul de prostii. Admin, nu o spun cu rautate, dar ar trebui sa-i dai ban lui Vosvi. Poate Doamne fereste, pacaleste pe cineva, si uite asa se mai pierd niste suflete. Acelasi lucru e valabil si pt sectari.
interesant cum vin unii pentru prima dată pe un fir de discuții, își demonstrează lor și altora că nu pricep nimic, dar ce e ciudat e că tu ești de vină și ca atare, cer ban la admin... să scape de coșmarul sectantului și pierzătorului de suflete... la mine se referă firește... că firește toți sectarii e o apă și-un pământ și e răi dar bine că avem drept tată pe Avraam cu nume de familie BOR care e buni, ei e buni dar tu nu fiindcă nu faci roade vrednice de pocăința ta, ci ca să avem cu ce ne îngâmfa în inimile noastre izgonim pe prooroci și astfel sigur o să murim liniștiți în păcatele noastre zicând siguri pe noi:
Pana a aparea "Noul Ierusalim de la Pucioasa", oamenii s-au mantuit. deci nu e nevoie... poi atunci nu era nevoie de nici un prooroc al VT, nu era nevoie de Noe, de Moise, de Iisus, de sfinții părinți, nu mai era nevoie de nimeni...

ci e nevoie ca să mă scape cineva de coșmar...

ca la final stimabilul emite o bulă papală, o infaliabilitate ieșită din claritatea discernământului său duhovnicesc... că doar el a citit și a constat că „ai postat o serie de comentarii fara nicio noima” deci iată bula inerțială robotizată cum iese aproape ca ceva firesc:

„Acelasi lucru e valabil si pt sectari.”

el iată a tras și el un semnal de alarmă... a tras și el pisikaa de codiță în speranța că iată a salvat stimabilul încă un suflet? de cine l-a păzit? și cum l-a salvat? l-a oprit pe creștin să citească proorociile sfinte și l-a „ajutat” să-i dea cu flit Domnului Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu... că firește stimabilul Andrei știe că eu fac prozelitism? adică nu el ci eu... vreau eu să conving pe cineva de ceva... poi nu vreau dragul meu, stai liniștit, dar nu vezi că tu ești cel ce faci prozelitismul celor care nu-L primesc pe Dumnezeu? Păi sigur, asta sigur că nu vezi, firește... defapt de ce să vezi, nu e mai ușor să tratăm creștinul și aproapele cu sictir? e simplu, îți zici așa ca de la sine venit, io-s mântuit, am tată pe BOR, tu ce cauți aici? dispari!

nu ai cititi niciodată că una din porunci este să faci tu săracului, orbului, văduvei, orfanului, străinului, ceea ce ai vrea să ți se facă ție dacă Doamne ferește, ai fi tu în cazul lui... atunci când așungi într-o situație neplăcută și dumneata...

deci ceea ce ați vrea să vă facă vouă oamenii aia faceți-le voi lor...

și dacă ai citit însemnă oare că singur ți-ai cerut ban la admin? poi cine te pune creștine ca să postezi pe forum dacă nu încapi de ceilalți?

sau dragă Andrei25 tu nu vezi că ce ai citat sunt citate din Mariamargareta? sau dacă ai pierdut citatele mele prin postare, nu-i bai că n-ai pierdut mare lucru... că oricum se vede că nu știi despre ce e vorba

Last edited by vsovivi; 23.02.2010 at 21:52:52.