View Single Post
Vechi 23.02.2010, 22:13:45
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
singura care citeste este cea cu care se razboieste, in rest, stai linistit, nu-si bate nimeni capul.... obosesti de la primele propozitii, asa ca nu mai apuci sa te smintesti
corect,

și doar i-am tot zis mereu să nu se mai războiască cu propriile născoceli pe care le împarte sub formă de erezii pe la alții ca să aibă pe cine osândii că morile alea de vânare de vânt pe care le vede ea nu sunt cavaleri sau uriași sau giganți iar dacă se conectează la turbinele lor nu o să producă energie electrică cu care speră ea să bage lumină și apă în deșertăciunea deșertăciunilor că doar i-am zis că acolo, în înțelepciunea de sub soare, locuiesc ăia ce se orientează după ecou și care, orbi fiind, nu văd că din când în cînd apare printre ei câte o fată morgană... dar ea nu e pentru ei ci pentru noi... ca să ne suim în linghișpil...

deci ați prins șpilul?

poi nu vedeți că ea, fata morgana, încearcă mereu să vândă scârtaveți la grădinar, ori să ne vîndă pielea ursului din pădure? dar a uitat aceasta oare că noi nu mai avem pădure?... fiindcă unii, s-au ocupat de le-au tăiat... ci acum avem inundații, iar la inundații ce mai poți vinde? vinzi praful de pe tobă firește, că doar ăla mai crește dacă tragi mereu pisikaa de coadă gândind că e sirena lui roaită... dar ăia erau comuniștii... aia cu sirena... deci că să fac eu dacă ea nu pricepe? dar poate că atâta v-a pricepe: nu este cel ce știe, cel ce aleargă, cel ce înțelege... nu este.

Last edited by vsovivi; 23.02.2010 at 22:22:31.