View Single Post
Vechi 24.02.2010, 00:50:55
OmuBun
Guest

Implicit

andreicozia, daca iti revizuiesti cumva gandurile si faci apel la arhiva din memoriile tale, sunt convins ca iti vei aminti multe. Tu esti un om credincios, presupun, nu-i asa? Crezi in Mantuitorul Iisus, nu-i asa? Si in tot ce spune sfanta scriptura, nu-i asa? Ce s-a intamplat la Buna-vestire? Maria Fecioara a primit vestea cea minunata, da? Si cine i-a dat-o? Sau a primit-o prin e-mail? Cand au venit mironositele la mormant, ce s-a intamplat? Au gasit un fax cu explicatia de rigoare? Sunt dovezi clare (in sensul ca sunt spuse de oameni foarte seriosi care plang de cate ori isi amintesc) cum ca au fost salvati de un inger, sau de un arhanghel (in urma carora poate ca au botezat copilul salvat miraculos, cu numele arhanghelului). Aparitiile Sfintei Fecioare au fost in multe locuri. Desigur, multi se indoiesc, dar nu si cei care au fost martorii acelor intamplari. Parintele Arsenie Boca, dupa multe, multe rugaciuni la Sf. Fecioara, i s-a aratat chiar ea in ... persoana si l-a insotit prin locuri neumblate de piciorul omului, pana la "persoana de contact", care era tot un sfant, trecut la cele vesnice cu ceva sute de ani in urma... Sfintii Mina si Spiridon, inca mai fac si in zilele noastre cate o... nefacuta, daca cineva indrazneste sa-i sfideze cu rautate, desi nu se arata neaparat si fizic... Si exemplele pot curge... garla. Exemple pe care sunt chiar convins ca le stiai si tu.
Cat despre Dumnezeu, eu raman la parerea mea, si nu fiindca ma incapatanez, ci fiindca asa am inteles din toate predicile si scrierile vremii! Daca are sau nu are chip... Dumnezeu stie!... Dar de vazut, nu va mai amagiti... Zic si eu ca andreicozia: aratati-mi unde scrie ca poate fi vazut!!!
Reply With Quote