View Single Post
Vechi 24.02.2010, 09:01:01
Mariusica
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de caliyo Vezi mesajul
Eu am venit la biserica datorita predicilor parintelui Visarion, lui ii datorez f multe, fac parte dintr-o familie necredincioasa si daca nu ar fi fost acest parinte Visarion pe care multi azi il critica, eu as fi fost departe de Dumnezeu asa cum sunt si ceilalti membri ai familiei mele( incepand de la strabunici, bunici, matusi, unchi, parinti, verisori).
Tot datorita lui am facut facultatea de Teologie. Cand am intrat acolo, stiam multe lucruri de dogmatica, istorie bisericeasca, morala, patrologie, invatate din predicile parintelui , incat colegii mei se mirau cum de stiu atatea. Parintele s-a documentat mult inainte de a scrie aceste predici, chiar daca nu avea diploma de facultate.
Pentru toate binefacerile pe care le-am primit din partea lui, ar trebui oare sa fiu nerecunoscatoare pt. ca X sau Y din anturajul lui nu s-a comportat cum trebuie?
Din cate am citit eu pe acest post, majoritatea criticilor au fost indreptate asupra visarionistilor nu asupra pr Visarion.
Dar daca ar fi sa-i reprosez ceva, i-as reprosa faptul ca a tolerat anumite practici.
Reply With Quote