[quote=Fata_Sihastra;216027]
Citat:
În prealabil postat de Langu
Domnisoara,in fata iubiri adevarate nu sunt obstacole.Parerea mea este ca trebuie sa te gandesti bine ce vrei in viata,un baiat care tot asteapta sa-i spuna cineva ce are de facut ori nu este barbat,ori este imatur.In ambele cazuri ce vei face cu el?Il vei"infia"?Nu cumva alergi dupa un vis?Baiatul acesta este bun sau este las? Iti doresc sanatate,putere in lupta ce ai de dus si privire sus,in zare,caci nimic nu ne este nefolositor in viata.[/Q
El mereu a vrut sa lupte pentru noi,a vrut sa se mute la mine,imi jura in fata lui Dumnzeu ca ma iubeste si ca se va muta la mine.Avea atatea visuri impreuna,planuri...Stiu ca si el sufera,dar nu stiu ce l-a determinat sa se schimbe asa de mult,a devenit ca o stanca,rece si nemilos.Mi-e teama sa nu i se facut vreo slujba si asta sa-l fi orbit.Vreau sa-l ajut!
|
Roaga-te si tu, scrie Maicii Siluana, ca vezi ca te sfatuieste cineva asa...dar nu il presa pe el cu dorinta ta de a-l ajuta, pentru ca poate el vrea doar liniste acum, vrea sa isi limpezeasca gandurile sentimentele...lasa-i acea pauza pe care ti-a cerut-o in urma cu mult timp si pe care nu i-ai dat-o!
Ati discutat deschis vreodata, chiar nu ti-a spus niciodata ce nemultumiri ar avea, ce simte...de indoieli il macina, nu si-a explicat atitudinea niciodata pe parcursul relatie voastre?