View Single Post
Vechi 24.02.2010, 13:56:49
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mariusica Vezi mesajul
Ce vrei sa spui prin "mi-as dori sa ma pot numi si eu ucenica a parintelui"?
Citat:
Īn prealabil postat de Mariusica Vezi mesajul
Ii urmezi invataturile de 14 ani si nu te numesti ucenica lui?
Nu spune dansul ca "cel ce-mi asculta/citeste predicile si le urmeaza, acela imi este ucenic"?
Sau te referi la acele, nici nu stiu cum sa le spun, "profetii", legende, care spun ca ucenicii dansului nu vor fi opriti in vamile vazduhului pentru ca va depune dansul marturie pentru ei.
Sau la faptul ca la judecata de apoi, cand ii fi judecata "turma", el va sta dea dreapta Mantuitorului?

Bine Mariusica , daca tu crezi ca ai dreptate si esti argumentat pe asta, raspunde-mi: in ce predica vorbeste parintele fara atine cont de invatatura sfintilor parinti si unde anume gasesti tu invatatura este gresita
-unde stau scrise sau vorbite "profetiile sau legendele" in acre se spune ca ucenicii sai nu vor fi opriti la vami(Doamne, ca ma si infior)
-la fel, unde sta scris sau vorbit ca va sta la dreapta Mantuitorului (chiar nu va este frica de judecata, cand parintele chiar a vorbit despre judecata si cine sta de-a dreapta Domnului? d eunde ati scornit toate prostiile astea?)
Parintele ne-a invatat sa participam la toate slujbele bisericii, sa ascultam de preotii bisericii, sa ne spovedim, sa ne impartasim daca primim deslegare, sa citim vietile sfintilor, sa vizitam azile de batrani, sa facem milostenii, sa ne luptam cu patimile, sa ne hranim sufletul pe saturate pentru a rezista vremurilor care vin peste noi.
Acuma cu marturia stii cum este? Si parintele Arsenie Boca (care este destul de blamat, chiar numit vrajitor) cu care parintele Visrion avea o legatura stransa, a spus ucenicilor sai ca la judecata ii va ajuta, DACA fac ceea ce ii invata sfintia sa, adica faptele bune, faptele de credinta
Si eu chiar cred ca la judecata cand vei fi intrebat de ceva anume, nu vei putea spune "Doamne, dar eu n-am stiut" pentru ca raspunsul va fi "ba ai stiut, cand parintele cutare sau cutare vorbea, nu ai vrut sa auzi, ai fost surd si orb"
Asta ne spune si parintele: sa nu va fie de marturie ce va spun ci sa va fie de mantuire;
Acum eu stiu ca sunt ca paiul in vant, n-am nici o putere de a-l apara pe parintele si nu ca ar avea nevoie; nici cat a trait si nici acum dupa ce a plecat la Domnul nu are nevoie de aparatori,in toata viata sa a avut aparatori adevarati: Dumnezeu, Maica Domnului si toti sfintii la care s-a rugat si L-au ocrotit iar eu sper ca se roaga si pentru noi in continuare sa ne intalnim in vesnicie la bine.
Spunea cineva pe undeva pe aici, care este din Bucuresti, ca atatia oameni au fost la inmormantarea parintelui de au crezut ca se va scufunda locul de greutatea multimii;de ce oare l-au iubit si il iubesc atatea mii de oameni? de ce spuneati mai sus ca in aproape toate bisericile gasesti "grupuri" de visarionisti? sa fie biserici care sunt pe drumul gresit?
Deci draga Mariusica, cam asta e , eu l-am cunoscut personal pe parintele, am stat de n ori la picioarele dansului, am asistat neputincioasa la suferintele din zilele dinainte de a pleca din aceasta lume, dar n-am auzit nimic din cele ce povestiti voi, care sa-mi dea de gandit.
Iar daca voi apuca sa aud sau sa citesc ceva ce nu-mi place, ma voi retrage linistita, fara sa arunc cu noroi in persoana parintelui caruia oricum si in orice conditii ii voi ramane recunascatoare.
Si cu lacrimi in ochi spun, tare mi-as dori ca atunci cand voi pleca din aceasta lume, la judecata sa aud glasul parintelui nu de marturie ca mi-a aratat si nu am implinit ci spunand "Doamne, iata unul din ucenicii pe care tu mi i-ai dat"
Reply With Quote