View Single Post
Vechi 24.02.2010, 14:58:48
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mariusica Vezi mesajul
Prima data insinuezi ca e o minciuna scornita de mine.
Dar la sfarsit dai citatul exact cum a afirmat parintele.

Mai da-mi un exemplu de alt parinte sau chiar sfant care a afirmat asa ceva.
Mai mult, din aceasta afirmatie reiese ca era sigur de mantuirea sa cu peste 20 de ani inaintea mortii. Si mai stia si ca va avea un nivel foarte inalt in lumea de dincolo.

Nu am insinuat nimic, doar am intrebat!
Toti indrumatorii, duhovnicii, preotii, sau cum vrei tu vor da socoteala pentru sufletele celor care i-au indrumat; ti-am spus: citeste cartile parintelui Arsenie si marturiile ucenicilor
Asta nu inseamna nicidecum ca vreun preot sau duhovnic sau parinte duhovnicesc sta de-a dreapta Mantuitorului!
Iar acum 20 si ceva de ani, in comunism parintele Visarion a predicat despre vremurile de astazi; nu stiu daca era sigur de mantuirea sa, dar sigur stia ca va da socoteala pentru sufletele care le-a indrumat spre mantuire asa ca a trebuit sa tina drumul drept, drumul lasat de inaintasii nostri
Si totusi nu mi-ai aratat ratacirea din predici!
Dar lasa Marius, putem continua pana la sfarsitul zilelor noastre tot contrazicandu-ne, asa ca cel mai bine e ca fiecare sa mearga pe unde vrea si cu cine vrea; eu am ales sa merg cu parintele Visarion, sper ca nu te impiedica cu ceva la mantuire!
Reply With Quote