View Single Post
Vechi 24.02.2010, 16:22:16
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Vsovi mai spunea, încercând să se disculpe la acuzația ce i-am adus mai înainte că se repetă în raționamente iraționale

“...de unde ai scos-o cu iraționalul? sau mereu te afli în treabă ca să introduci obiceiuri și năravuri în curțile altora... deci e clar, mă repet la nesfârșit irațional, deci e clar că sunt schizofrenic, poi nici nu vreau să fiu rațional...”

Păi dacă singur recunoști că nu vrei să fii rațional, de ce te superi când alții îți atrag atenția că te exprimi “irațional”?

Am să-ți dau totuși un exemplu de “raționament irațional a la Vsovi”. La afirmația mea precum că BOR n-a născut Biserica Noul Ierusalim și nici măcar nu exista această biserică pe vremea Verginicăi.” , luminăția sa Vsovi dă imediat următoarea replică:

“Aici contești pe sf. Verginica și proorocia dată ei, căci susți că pruncul nu petrece și în pântecul maicii sale, deci e clar că acum susți sus și tare din nou că VT nu vorbește de Mesia și NT nu vorbesc de Cuvântul lui Dumnezeu! așa cum scrie la Apocalipsă. Deci iar ești purtată de duhul eretsurilor pe bandă rulantă și zici apoi că alții le-ar susține...

Întrebare: pe ce logică afirmi tu “...căci susți(i) că pruncul nu petrece și în pântecul maicii sale” ? Unde am afirmat sau susținut eu așa ceva în acea frază, sau măcar în vreo alta de mai înainte sau de mai apoi?

Apoi mai spui, făcând altă deducție (i)logică: deci e clar că acum susți(i) sus și tare din nou că VT nu vorbește de Mesia și NT nu vorbesc de Cuvântul lui Dumnezeu!

Păi dacă aș susține așa ceva sus și tare s-ar vedea în acea frază măcar o aluzie cât de mică la această susținere! Or, fraza mea era simplă, scurtă și clară și spunea doar atât: BOR n-a născut Biserica Noul Ierusalim și nici măcar nu exista această biserică pe vremea Verginicăi.” Unde vezi (și de unde inventezi) tu vreo aluzie la VT? Dar la Mesia? dar la Cuvântul lui Dumnezeu?