View Single Post
Vechi 24.02.2010, 20:29:59
nobodyin
Guest

Implicit Nu va pierdeti in litere!!!

Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
P.S. Nobody ...ti-as sugera sa mai citesti cu atentie mesajul meu, de 2-3 ori, si de cate ori ai tu nevoie ca sa intelegi ceva...si sa imi arati exact unde am sfatuit eu ca cei 2 sa se desparta!!!!

Ca sa iti simplific efortul..si sa iti crut sanatatea, iti spun doar ca ideea principala a gandirii mele e doar aceea ca orice lucru nesanatos, bolnav, anormal...trebuie vindecat prin toate mijloacele posibile pe care le avem cu totii la indemana datorita lui Dumnezeu!
Doamna "profesoara de romana" puteti sa faceti diferenta intre "a indeparta'' si ''a despartii"?Dupa romana mea sint doua cuvinte diferite nu?(tu ce zici?)Deci,citeste tu me sajele mele de 4-5 ori si spune-mi tu unde am scris eu ca tu ai afirmat ca cei doi sa se desparta?O stii pe aia cu''vezi paiul dar nu vezi barna"?Am mai vazut aici pe acest forum aceasta tactica de a va lua de caligrafia omului atunci cand nu mai aveti cu ce ataca,(asta da dovada de...te las pe tine sa ghicesti)Oricum pentru mine (si nu numai)este mai importanta ''esenta''cuvintelor decit caligrafia!iIn consecinta putina psihoterapie nu ar strica,mai exact:Folosirea imagisticii emotiv- rationale!!!Draga mea nu am intrat pe acest forum sa ma cert cu nimeni,dar din moment ce acest forum se numeste CRESTIN ORTODOX cred ca ar fi mai bine sa incercam sa ii indreptam pe cei care au nevoie spre DUMNEZEU si spre BISERICA ca acolo este HRISTOS si EL este vindecarea,nu noi care dam sfaturi mai mult sau mai putin RATIONALE! Sper din tot sufletul ca nu te-am suparat!!! Pentru cei care se vor simti deranjati de parantezele mele am un mesaj:VA IUBESC!!!
Reply With Quote