View Single Post
Vechi 25.02.2010, 09:38:50
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu am ajuns sa adulmec muzica de opera, nu am invatat sa o ascult, abia daca-mi amintesc de existenta ei franturi de pe bancile scolii, deci sunt inferioara ca specie, pentru ca opera iti stimuleaza intelectul, dar si simturile interioare, te linisteste si te razvrateste intr-o maniera formidabila...cred.
Se spune ca cine nu a fost macar odata poet in viata, acela a trait degeaba, aceasta latura am gustat-o, deci, este de bine, poate ca m-am aplecat mai mult spre tacerea cuvintelor, a simturilor si a trairilor confidente.
Chiar imi doresc si eu sa scult Vivaldi, Mozart, Bach si alte genii ale muzicii clasice, ale muzicii de opera internationala, sunt convinsa ca o sa-mi placa si o sa-mi tresalta in suflet dorinta de ascensiune.
Cat despre job-ul de animatoare in club despre care vorbea cineva pe-aici, cred ca nu poate reprezenta unul tocmai inofensiv si curat, chiar daca este doar o munca din acest punct de vedere, starneste , totusi, parti negative ale existentei noastre cotidiene , nu are cum sa nu detina destule compromisuri , astfel nici nu se mai pune problema spiritualitatii .