Citat:
Īn prealabil postat de macsim
Eu cred ca nu stii ...
Uite ce cred eu. Cred ca nu e vorba de cunoastere, ci de re-cunoastere. Cand Domnul va veni, va trebui sa-L recunoastem. Daca ai avut o relatie indelungata cu cineva, daca l-ai cunoscut, poti recunoaste persoana aceea. Daca sotul meu ar fi printre alti oameni care-i seamana, as sti care este sotul meu si care sunt cei care doar pretind a fi.
Si mai cred ca NU eu Il voi recunoaste ... ci Duhul Sfant care este in mine Il va recunoaste.
"Fara Hristos si fara Biserica nu poate nimeni primi pe Duhul Sfant".
Ai dreptate. Doar ca trupul lui Hristos, adica Biserica, nu sunt doar unii sau doar altii. Trupul lui Hristos sunt toti cei care L-au cunoscut pe Hristos. Biserica este mireasa lui Hristos. Nu institutia. Ci multimea de oameni care L-au cunoscut.
|
Cea de-a doua venire ne va lua prin surprindere pe toti, pe absolut toti, numai ca pentru unii va fi o surpriza placuta, pentru altii nu. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne cerceteze si sa fim gasiti in credinta la acel moment. La venirea Domnului, fiecare dintre noi va fi gasit pe drumul vietii mergand inspre mai rau sau inspre mai bine potrivit proprilor decizii. Dumnezeu insusi isi doreste mai mult ca noi insine sa fim mantuiti si va face tot ce ii sta in putinta sa ne scape.