Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Un răspuns pentru vsovi = vsPovi = sovidiu = vsovivi = Scandal:
Toate postările tale de pe acest topic se bazează pe un raționament simplu și simplist: textele pe care pucioșii le intitulează “Cuvântul lui Dumnezeu” sunt, indubitabil, chiar de la Dumnezeu, iar Cuvântul de la Pucioasa este Însuși Domnul Iisus Hristos. La baza acestui raționament stă exclusivitatea credinței tale protestante: Sola Fide . Cu alte cuvinte, vsovi=etc, etc. numai prin credință crede că Dumnezeu vorbește la Pucioasa, fie direct (ca o suflare de vânt care vine repede, unei “proorocițe” destupate și școlite – Mihaela Tărcuță) , fie indirect (prin vocea unor “proorocițe” sfertodocte, aflate în stare de catalepsie / transă hipnotică – Verginica Tudorache și Maria Tudorache), iar faptele contradictorii ale pucioșilor îl lasă rece. De asemenea, Scrierile Pucioase se identifică acum cu Sfânta Scriptură care trebuie să fie dreptarul creștinilor pucioși, iar ei se vor hrăni și se vor adăpa de acum numai prin Scriptura de la Pucioasa (Sola Scriptura Puciossa)
Ar fi interesant însă să argumentezi ce te-a făcut să faci această alegere, îndată ce pe teritoriul României mai există o persoană care pretinde că și ea este Însuși Domnul Iisus Hristos: Messia de România (http://messia.heavenforum.com/intreb...i-t279.htm#373)Dacă te-ai înșelat și ai ales pe cine nu trebuie? Că Scriptura te atenționase de mult că mulți Amăgitori și Hristoși Mincinoși vor ieși în vremile mai de pe urmă, ca să înșele pe mulți. Iar tu ai ales cu ochii închiși Unul dintre Ei, întorcându-I cu nonșalanță spatele, Celuilalt.
Ia fii tu atent oleacă, ca să nu calci în străchini și apoi să-ți pară rău. Mai ai timp s-o cârmești de la Primul, la Al Doilea, până nu vine prăpădul Celuilalt.
|
Cine sunte aceia noi sau înger sau altă evanghelie:
„De la noi sau de la un înger de vi s-ar vesti vouă altă evanghelie să nu credeți!”?
Noi=apostoli, creștini,
inger=inger
altă evanghelie=a altui domn că nu este alta decât a Domnului nostru Iisus Cristos, Cuvântul lui Dumnezeu ca numele Lui cel NOU.
Sola scriptura și Sola Fide și Sola Sola:
Cine v-a zis vouă că e rău, ca unii credincioși, oameni, făpturi, doar citind câteva rânduri din sfânta carte, din scripturi, dacă dă Dumnezeu și ei cred și ajung să trăiască și să facă binele în taină fără mândrie, asta ar fi rău? Cine v-a învățat pe voi să absolutizați inchiziția voastră?
Acum mă acuzi că eu de ce cred pentru puține lucruri și tu zici că e bine să nu crezi numai din auzite... sau puține citite sau văzute ci vouă ce vă trebuie ca să credeți?
firește, să vă mângâie nenia pe lăcomie, pe mândrie, pe păcate, ca voi să credeți că vă alintă Dumnezeu...
ori poate vă trebuiesc semne și minuni ca să credeți fiind voi foarte tari la cerbice sau la ceriad... Păi nu vi s-a dat semnul lui Iona? dar voi nu l-ați asculta pe Ioan ca să nu vă mai îngâmfați în deșert că aveți de tată pe Avraam cu numele de familie BOR... dar ne-a arătat domnul pe cine avem noi tată, ăștia îngâmfații, pe Pisikaa cu numele de familei BAR.
Apoi după ce i-ai transformat pe pucioși în biserică lipsită de Har, de Taine, de preoți, de orișce acuzând că ar fi sectanți nu cu biblia în mână ci cu Cuvântul lui Dumnezeu, mințind mereu doar ca să îi faceți pe plac lui nenia și susținând voi că ei au lepădat toate din mândrie,
atunci vă întreb
și dacă ar fi să fi cineva, care să creadă doar că a citit pe proorocul Agheu, sau care a auzit doar ce a spus Ioan Botezătorul, sau care știe doar un citat și crede, vă doare pe voi de el că de ce crede? și îl considerați sectant, nebun, eretic, ce îl considerați? vă pare rău? ce aveți voi cu acela? ce v-a făcut vouă? cum ați vrea voi să vedeți că face el ca să fie el considerat de voi altceva decât sectant ori eretic?
Deci cine v-a pus pe voi la osebirea dintre harap alb și harap negru?
N-ați citit că îngerii o vor face la sfârșitul vremii?
N-ați citit că puterea asta de la Dumnezeu a fost dată lui Ilie?
Cine v-a pus pe voi în curtea constituțională a inchiziției? Pisikaa?
Ce sunteți voi? lingviste care v-ați pus pe lingvismul sola solia? poi ce mă interesează pe mine cum au osândit catolicii pe protestanții lor? ce am eu deaface cu m-Estera lor? Voi mereu acuzați pe alții pentru că ei cred în Iisus, în Cuvântul lui Dumnezeu...
iar acuma că vor fi mulți mesia mincinoși?
poi dumneata numai de ăia ți-e frică să nu-i crezi, pe ăia care își și spun că ei sunt mesia? dar mesiile alea îmbrăcate în haină de purpură cu biblii îmbrăcate în stacojiu, care pe dinlăuntru sunt lupi răpitori și hrăpăreți, și care și ei spun mereu cuvintele lui Mesia, pe ei nu-i bagi la socoteală? trăgând sirena ca să nu-i credem? pe ei pentru ce nu vrei să vezi că și lor le sună: „și în vremea aceea se vor ridica mulți, în numele meu, care... zicând că vremea este aproape sau că Mesia este în pustie sau în cămări... să nu-i credeți!” deci cine crez tu că sunt mesiile mincinoase?
copiii care-și închipuie că sunt reîncarnarea lui bruce lee sau a lui Iisus, așa ca prin filme? de ei o fi zis Domnul să ne păzim? pe ei să-i ucidem cu pietre?
repet:
Cine sunte aceia noi sau înger sau altă evanghelie după cum spune sf Ap Pavel ceva de genul:
„De la noi sau de la un înger de vi s-ar vesti vouă altă evanghelie să nu credeți!”?
Iar dacă mă întrebi pe mine cum deosebesc duhurile? poi citind și dând cu ele de piatră, și piatra mă lămurește...
Dar a zis ucenicilor atunci când aceștia au întrebat dacă să zică să se coboare foc din cer peste cei care nu i-au primit:
„A cărui duh sunteți voi?” ca în ei să-și deosebească duhul care-i mână la astfel de nenorociri, că acel duh care vorbea cerând să-i distrugă, nu era a lui Dumnezeu și a zis, „Lăsați-i!... pentru ziua aceea”... și a adăugat:
„scuturați-vă praful de pe tălpile picioarelor ca mărturisire pentru ziua aceea, când mai ușor îi va fi Sodomei și Gomorei decât acelora care au văzut atâtea minuni și semne făcute, căci în ziua aceea vă vor acuza locuitorii din Ninive căci ei s-au pocăit la cuvintele lui Iona, câteva cuvinte, sau Impărăteasa de la Miazăzi căci ea a auzit înțelepciunea lui Solomn și s-a pocăit, decât fiilor împărăției care și-au întărit cerbicia până la sfârșit...” ceva de genul ăsta.
deci dacă nu aveți vedere și auz, nu e mai normal ca în loc să-i orbiți sau surziți pe alții să vă rugați ca și voi să credeți?
Dar lucrarea de la Pucioasa a Cuvântlui lui Dumnezeu este lucrare simplă, fără semne și minuni, deci mare este acela care v-a crede doar citind puțin din carte și va răbda până la sfârșit... nu mă refer la mine, că mie mult mi s-a dat până să cred puțin, puțin, puțin câte puțin, și abea abea cred speriat mereu de voi, și de Pisikaa, iar cui i s-a dat mult, mult i se va cere... iar unde nu e nici Dumnezeu nu cere, căci celui ce are i se va mai da iar cel ce n-are i se va lua și ceea ce i se părea lui că are.
scuze pentru citatele cam învălmășite, ale mele, un alt mesia ridicat așa ca-n filme! :) (din când în când mă mai visez că eu aș fi „the one!” v.matrix, numai eu, numai, noroc că mai îmi și trece febra nebună a slavei de la oameni, căci rugăciunile visătorului îl duc la trufie în final, se visează omul tot felul de personaje celebre... poți să-l condamni? Tatăl nu judecă pe nimeni iar Fiul a venit să caute oaia pierdută... voi în schimb, lingvistele cu limba ascuțită ce vreți defapt? să ardeți mesiile mincinoase așa ca pe vrăjitoare sau de ce vreți voi să vă recunoască pe voi gLumea că numai voi sunteți Mesii? numai pe voi? așa v-a instruit nenia? să faceți pe plac la pisikaa? trageți-o de coadă și o să fiți voi întemeietoarele lui sola pisikaa! cele două mesi lingviste ridicate, unelte ademenitoare... sau mari apărătoare ale ortodoxiei... mari de tot. aveți grijă să nu explodați la gândul ăla îngâmfat care zice mereu că voi aveți drept tată pe Avraam... dar Avraam n-a făcut ce faceți voi ci a zis cerând: Doamne, pentru 10 drepți nu distruge cetatea, iar acum Domnul pentru cinci drepți sau pentru un singur prooroc peste cetate și nu o va distruge, căci a zis, fericită cetatea peste care este Cuvânt de prooroc)