View Single Post
Vechi 25.02.2010, 19:08:58
ghedeon
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
Toata lumea vorbeste cat este de frumos in rai si liniste samd eu tot nu inteleg ce cautam pe aici pe pamant. Rapunsuri cu sa ne traim viata nu au nicio logica.
Viata traita pe pamant iti stabileste directia unde vei merge, rai sau iad. Deci da,scopul e sa iti traiesti viata,dar nu oricum,ci in frica de Dumnezeu

Citat:
Īn prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
Mie pamantul mi se pare un loc de pedeapsa, daca nu ar fi fost asa atunci am fi putut face ce vrem noi fara sa fim pedepsiti. Oricat va este frica sa recunoasteti viata este anosta fara un pic de distractie care sa nu aiba legatura cu religia.
Afirmatia ta ca sa facem orice fara a fi pedepsiti ma face sa cred ca pt tine a face ce vrei inseamna sa calci poruncile Domnului ca altfel nu ar avea de ce sa iti fie frica de pedeapsa.
Daca ai sa citesti Psalmii ai sa vezi ca David spune de multe ori ca legea Domnului e o desfatare pt el, si ca e o candela pt picioarele lui. Asta trebuie sa fie atitudinea oricarui om dar pt majoritatea oamenilor legea Domnului e o povara pt ca dorintele lor sunt indreptate spre pacat.
De exemplu, dc tii un lup intr-o cusca nu va manca oi pt ca e ingradit de cusca,dar dc il lasi liber da iama prin ele. Dar dc acel lup se transforma intr-un porumbel(spre exp) poate fi lasat liber caci cu siguranta nu va da iama in oi. de ce? pt ca nu e in natura lui sa manance oi.
La fel si cu omul pacatos, omul care nu e nascut din Dumnezeu vede legea Lui ca o ingradire si nu ca o libertate pe cand cel nascut din Dumnezeu are o alta natura,vede legea ca ceva placut si nu ca o ingradire si nicidecum nu se gandeste la pacat pt ca nu mai e in natura lui dorinta sa pacatuiasca.

Si crestinii se distreaza si chiar f bine. Dar cum a zis cineva mai sus, fiecare intelege diferit distractia.
Reply With Quote